Aanbieding: Samsung Galaxy Watch 4 is nu goedkoper dan ooit

Aanbieding: Samsung Galaxy Watch 4 is nu goedkoper dan ooit

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

De Samsung Galaxy Watch 4 en Galaxy Watch 4 Classic zijn smartwatches met ontzettend veel tools om je gezondheid te monitoren. Je koopt deze horloges nu voor een hele leuke prijs!

Aanbieding Samsung Galaxy Watch 4 

De Samsung Galaxy Watch 4 Classic (46 mm) is nu in de aanbieding. Deze smartwatch kreeg bij lancering een adviesprijs van 399 euro en je koopt hem nu al vanaf 199 euro. Ook de kleinere variant van 42mm is in de aanbieding. Deze heeft een adviesprijs van 369 euro maar ligt nu in de etalage vanaf 169,95 euro.

Samsung Galaxy Watch 4 en Watch 4 Classic

De nieuwe Galaxy Watch 4-serie bestaat uit twee horloges, een reguliere variant en een Classic-uitvoering. Beide zijn verschillend in uiterlijk en specificaties en er kan gecombineerd worden met verschillende bandjes. Zo wil Samsung voor iedere smaak een uitvoering bieden. Zo heeft de Galaxy Watch 4 een moderner en sportiever uiterlijk, en de Watch 4 Classic een klassiek en tijdloos design.

De nieuwe Galaxy Watch 4-serie beschikt over een heel scala aan functies die je gezondheid kunnen monitoren en analyseren. De Watch 4-serie draait op One UI Watch dat op Wear OS 3 gebaseerd is, en die software komt met een aantal nieuwe mogelijkheden. Meer weten over deze smartwatches? Lees dan onze uitgebreide review.

Meer aanbiedingen!

Wil je op de hoogte blijven van alle aanbieding die Androidworld dagelijks voor je verzamelt? Schrijf je dan in voor de Androidworld Deals-nieuwsbrief en volg ons speciale deals-account op Twitter. Zo houden we je regelmatig op de hoogte van aanbiedingen en winacties.

Aanbieding: Samsung Galaxy Watch 4 is nu goedkoper dan ooit

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk