Aanbieding: Google Nest Wifi Router + Access Point

Aanbieding: Google Nest Wifi Router + Access Point

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Google Nest Wifi met toegangspunt koop je nu voor een wel heel aantrekkelijke prijs. Bekijk hier de aanbieding.

Google Nest Wifi

Google lanceerde in oktober van 2019 de opvolger van zijn Google Wifi uit 2016, de Google Nest Wifi. Dit wifi-systeem bestaat uit een router (Nest Wifi Router) en een toegangspunt (Nest Wifi Punt). De Punt komt met dezelfde mogelijkheden als dat van de Google Nest Mini, waaronder de Google Assistent. Je kan dit apparaat dus ook specifieke vragen stellen zoals de huidige internetsnelheid of het pauzeren van de internetverbinding van de kinderen, allemaal via een stemopdracht. Het Google Nest Wifi-systeem is twee keer zo snel als zijn voorganger en beschikt tevens over 25 procent meer bereik. Ook de geïntegreerde Nest Mini met Google Assistent is een extra toevoeging.

De Nest Wifi koppel je aan je modem en dit onderdeel van het wifi-systeem is verantwoordelijk voor de verspreiding van het wifi-signaal in je huis. De Nest Wifi Punt, degene met Google Assistent, is de extender en staat in verbinding met de Nest Wifi Router. Je plaatst de Punt op strategische plekken in je huis, liefst op ooghoogte, om zo het wifi-signaal uit te breiden. De Nest Punt kun je als wifi-verbeteraar en als slimme speaker zien. Met dit apparaat kun je slimme apparaten in je huis bedienen, vragen stellen en opdrachten geven, net als ieder ander apparaat met Google Assistent. Via de verlichting aan de onderzijde van de Punt kun je zien dat het apparaat je vraag of opdracht heeft ontvangen.

Aanbieding: Google Nest Wifi Router + Access Point

Aanbieding: Google Nest Wifi Router + Nest Wifi Punt

De Nest Wifi Router heeft een adviesprijs van 159 euro. Wil je het wifi-netwerk verder uitbreiden? Dan kun je kiezen voor het pakket met een Nest Wifi Router en een Nest Wifi Punt. Dit pakket kost 259 euro. Voor elke extra Punt in huis betaal je 139 euro.

iBOOD biedt de Nest Wifi Router + Nest Wifi Punt nu aan voor 149,95 euro. Bij andere winkels koop je dit pakket voor rond de 200 euro.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk