Aanbieding: Google Pixel Stand 2 tijdelijk afgeprijsd

Aanbieding: Google Pixel Stand 2 tijdelijk afgeprijsd

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Google Pixel Stand 2 is sinds kort ook te koop in de Google Store in Nederland. Nu is er nog meer nieuws, je kan de draadloze lader voor Pixel-telefoons nu tijdelijk voor minder aanschaffen.

Wat kan je met de Pixel Stand?

De nieuwe Pixel Stand is wat breder dan zijn voorganger en dat komt omdat er een koelingmechanisme met een ventilator in zit. Draadloos opladen kan je smartphone warm doen worden en dat moet die ventilator dus tegengaan. Er zijn verder ook twee qi-laadpunten: eentje voor je telefoon en een voor wearables zoals een paar draadloze oortjes. Hij kan enkele Pixel-modellen opladen met een vermogen van 23W en andere telefoons en wearables kan hij opladen met respectievelijk 15W en 3W. Omdat de Pixel Stand van de qi-standaard gebruik maakt, werkt hij met heel wat toestellen die draadloos opladen ondersteunen.

Slimme functies

Uiteraard heeft Google zijn Pixel Stand ook voorzien van allerlei slimme softwarefuncties speciaal voor Pixel-telefoons. De oplader zal de Spotlight-functie van Google Assistent werken. Daarnaast werkt je telefoon als fotolijstje, een mediaspeler of een wekker met sunrise alarm. Je kan ook je smarthome-apparaten vanaf je telefoon op de lader makkelijk bedienen.

Gerelateerde artikelen

Google Pixel Stand 2 aanbieding

De Google Pixel Stand 2 heeft een adviesprijs van 79 euro. Belsimpel verkoopt de draadloze oplader nu voor 74,95 euro en Amazon voor 67,79 euro.

Aanbieding: Google Pixel Stand 2 tijdelijk afgeprijsd

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk