Aanbieding: verschillende slimme Google Nest-apparaten sterk afgeprijsd

Aanbieding: verschillende slimme Google Nest-apparaten sterk afgeprijsd

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

In het kader van onze themaweek over smarthome voor beginners, hebben we een aantal leuke aanbiedingen voor je verzameld. Met deze slimme producten kun je direct aan de slag om je huis slimmer te maken.

Google Nest aanbiedingen

Google Nest bestaat uit meerdere slimme producten waaronder speakers met de Google Assistent zoals de kleine Nest Mini en de grotere Nest Audio. Google heeft ook een slim scherm en dat is de Nest Hub. Deze producten zijn in de aanbieding bij diverse winkels en wij hebben een mooi overzicht voor je gemaakt. Wil je alvast meer weten over de Google Nest Audio, dan kan je hier onze review van deze slimme speaker lezen. De review van de Nest Hub 2 vind je hier.

  • Google Nest Mini (tweede generatie) kopen - zwart 34 euro
  • Google Nest Mini (tweede generatie) kopen - grijs 32,50 euro
  • Google Nest Audio kopen - zwart 83,50 euro
  • Google Nest Audio kopen - chalk 83,95 euro
  • Google Nest Hub (tweede generatie) kopen - chalk 91,69 euro
  • Google Nest Hub (tweede generatie) kopen - charcoal 98,- euro
  • Google Nest Audio 3-pack kopen - 297 euro219 euro
  • Google Nest Audio + Belkin SOUNDFORM Move Earbuds kopen138,99 euro - 109,95 euro
  • Google Nest Hub (Gen. 2) + Gratis LIFX E27 White to Warm Wifi Lamp kopen129,98 euro - 99,- euro
Aanbieding: verschillende slimme Google Nest-apparaten sterk afgeprijsd

Google Nest Audio

Deze week is het themaweek op Androidworld en die staat in het teken van smarthome voor beginners. Je kan van alles van ons verwachten op het gebied van Android en smarthome. Van apps tot wificamera's, van tips tot handige hacks. In het zijmenu aan de rechterzijde en ook op deze pagina op Androidworld vind je alle artikelen van deze themaweek. Zo heb je alle tips eenvoudig bij de hand.

Heb je tips of ideeën?

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan dat ook!

Wil je op de hoogte blijven van alle aanbieding die Androidworld dagelijks voor je verzamelt? Schrijf je dan in voor de Androidworld Deals-nieuwsbrief en ons speciale deals-account op Twitter. Zo houden we je regelmatig op de hoogte van aanbiedingen en winacties.

Aanbieding: verschillende slimme Google Nest-apparaten sterk afgeprijsd

Google Nest Mini

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk