Deze apps zijn tijdelijk gratis of afgeprijsd in de Google Play Store (week 34)

Deze apps zijn tijdelijk gratis of afgeprijsd in de Google Play Store (week 34)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Op zoek naar nieuwe apps om te proberen? Deze week zijn er weer een aantal apps en games tijdelijk gratis of afgeprijsd in de Google Play Store. Van games tot productivity-apps, er is voor ieder wat wils. In dit artikel zetten we de beste deals voor je op een rijtje. Dus of je nu op zoek bent naar een nieuwe game om te spelen of een handige app om je productiviteit te verbeteren, je vindt het hier. Kijk dus snel welke apps er deze week tijdelijk gratis of afgeprijsd zijn en download ze voordat de deal voorbij is!

Tijdelijk afgeprijsde apps 

Tijdelijk gratis apps

Tijdelijk afgeprijsde games

Tijdelijk gratis games

Wallpapers, watchfaces en icon packs

Naast deze apps is er ook een aantal thema's, stickers voor WhatsApp, icon packs, watchfaces en live wallpapers tijdelijk afgeprijsd:

Bovenstaande gegevens zijn zorgvuldig verzameld. De prijzen van de applicaties en games worden overgenomen uit de Google Play Store en kunnen na verloop van tijd afwijken.

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk