AW Adventskalender 2022 dag 20: Win de Flitsmeister TWO

AW Adventskalender 2022 dag 20: Win de Flitsmeister TWO

Dim Vleugel

door Dim Vleugel

Laatst geüpdatet

Je bent vast geen wegpiraat maar je gaspedaal blijft gewoon wel eens steken en dan rij je net iets te hard. Dat moet je met mate doen en zeker niet wanneer er een snelheidscontrole in de buurt is. Het product van vandaag helpt je om de kosten te besparen.

Win de Flitsmeister TWO

De Flitsmeister TWO is een klein apparaat dat je op het dashboard van je auto plaatst. De TWO zorgt ervoor dat de Flitsmeister-app altijd aan gaat zodra je de auto in stapt. Zo weet je zeker dat je nooit meer een waarschuwing mist, ook niet bij de kleine ritten.

AW Adventskalender 2022 dag 20: Win de Flitsmeister TWO

Op het scherm en met een geluidje waarschuwt het apparaat voor obstakels en gevaren onderweg.Verder is er op het mooiere en grotere kleurenscherm nu plaats om altijd de maximumsnelheid te tonen en ook waarschuwingen zijn er zichtbaar. Dankzij de knoppen kan je de community van gebruikers inlichten over flitspalen of een gevaarlijke verkeerssituatie onderweg. Daarvoor hoef je je telefoon niet langer aan te raken.

 Zo kun de je Flitsmeister TWO winnen!

Meedoen is eenvoudig. Klik op de banner onderaan het artikel, beantwoord de vragen en laat je e-mailadres achter. Onze Notaris AD Random trekt de winnaar en je krijgt bericht via de mail wanneer je gewonnen hebt.

AW Adventskalender 2022 dag 20: Win de Flitsmeister TWO

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk