AW Adventskalender 2022 dag 21: Win de AAWireless Android auto adapter

AW Adventskalender 2022 dag 21: Win de AAWireless Android auto adapter

Dim Vleugel

door Dim Vleugel

Laatst geüpdatet

Android Auto is een van de meest besproken onderwerpen op Androidworld in 2022. Veel van onze lezers zijn daar ontzettend in geïnteresseerd en daarom is de AW Adventskalender van vandaag een goede om te volgen.

Win de AAWireless Android auto-adapter

De meeste auto's met een entertainmentsysteem kunnen Android Auto gebruiken door de smartphone via een usb-kabel aan te sluiten. Dat werkt, maar het is niet altijd handig. De kabel beperkt de ruimte waar je de telefoon kunt neerleggen. Gelukkig heeft AAWireless een plug & play-apparaat gemaakt dat draadloze verbindingen met Android Auto mogelijk maakt. Met het gebruik van de adapter van AAWireless verandert helemaal niets aan het gebruik, behalve dat je nu een draadloze aansluiting hebt met je entertainmentsysteem.

AW Adventskalender 2022 dag 21: Win de AAWireless Android auto adapter AW Adventskalender 2022 dag 21: Win de AAWireless Android auto adapter

Zo kun de je de AAWireless winnen!

Meedoen is eenvoudig. Klik op de banner onderaan het artikel, beantwoord de vragen en laat je e-mailadres achter. Onze Notaris AD Random trekt de winnaar en je krijgt bericht via de mail wanneer je gewonnen hebt.

AW Adventskalender 2022 dag 21: Win de AAWireless Android auto adapter

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk