AW Weggeefweek 2021: win onze mystery box!

AW Weggeefweek 2021: win onze mystery box!

In de AW Weggeefweek 2021 gaven we elke dag een tof product weg, niet omdat het moet maar omdat het kan. Vandaag sluiten we de AW Weggeefweek af, en je maakt kans om een echte 'mystery box' te winnen.

Laatste kans!

De tijd vliegt wanneer je veel weggeeft! Dit is alweer de zevende en laatste dag van de AW Weggeefweek 2021. Zeven dagen lang hebben we heel gave producten beschikbaar gesteld om te winnen. Deze week gaan we de winnaars bepalen door middel van het lot (random number). De winnaars zullen voor het einde van de week een e-mail krijgen, en daarin vragen we om adresgegevens zodat we de prijs kunnen versturen.

Helaas gebeurt het elk jaar dat winnaars hun prijs niet claimen omdat ze een wegwerp-e-mailadres gebruiken of omdat ze niet goed opletten. Houd je mailbox dus goed in de gaten en kijk ook even voor deze zekerheid naar het spammapje.

De afgelopen kon je kans maken op de volgende producten:

Maak kans op de Mystery box!

Zoals gewoonlijk eindigen we een AW Weggeefweek met een van de leukste prijzen. Dat is natuurlijk de Mystery box! Deze is gevuld met allerlei geheime prijzen met een waarde van meer van meer dan 250 euro in totaal. Deelnemen is heel eenvoudig: vul de onderstaande vragen in en wij bepalen de winnaar door middel van loting.

AW Weggeefweek 2021: win onze mystery box!

Kun je het formulier niet zien of gebruik je de app, klik dan hier.