AW Weggeefwoensdag, win de TCL 20L+

AW Weggeefwoensdag, win de TCL 20L+

Dim Vleugel

door Dim Vleugel

Laatst geüpdatet

De zomer staat aan en jij ligt waarschijnlijk op je strandbedje Androidworld.nl te lezen en gelijk heb je. Nu we toch jou aandacht hebben, het is weer woensdag en dan geven we weer een leuk product weg. Vandaag maak je kans op de TCL 20L+!

Win de TCL 20L+

De TCL 20L+ heeft een 6,67 inch beeldscherm met een scherm-behuizingverhouding van 91%! Aan de achterzijde zitten maar liefst vier verschillende camera's, een 64 MP hoofdcamera, een 8 MP groothoekcamera, een 2 MP macrocamera en een 2 MP dieptecamera. De selfies neem je met de 16 MP camera aan de voorzijde die ook nog eens voor de gezichtsherkenning zorgt.

AW Weggeefwoensdag, win de TCL 20L+

Het toestel heeft 6 GB aan werkgeheugen en 256 GB aan interne opslag en dat kun je uitbreiden met een micro SD-kaart naar 1 TB, en dat lijkt ons wel genoeg. Se accu op de TCL 10L+ is 5000 mAh groot, dus je loopt alle stopcontacten fluitend voorbij. Muziek luisteren doe je via Bluetooth, via de 3.5 mm aansluiting of via de twee speakers op de telefoon zelf.

Wat moet je doen om te winnen?

Om te winnen hoef je niet uit je luie vakantiestoel te komen en we hebben de bewegingen die je moet maken tot een minimum beperkt. Beantwoord de vragen op het formulier en laat je e-mailadres achter dan kiest de computer de winnaar. Kun je het formulier niet zien? Klik dan hier.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk