Beste deal van de week: Tot € 70,- korting op JBL koptelefoons

Beste deal van de week: Tot € 70,- korting op JBL koptelefoons

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Elke week zijn er leuke deals voor smartphones, koptelefoons en gagdets te vinden. Androidworld struint voor jou het internet af en deelt de leukste aanbiedingen met je in een handig overzicht. Bekijk hier de beste aanbieding van deze week!

JBL koptelefoons met korting

Ben je op zoek naar een draadloze koptelefoon? Dan heb je hier vast oren naar, want tot en met 31 mei ontvang je bij Coolblue tot € 70,- korting op de adviesprijs van JBL-koptelefoons.

JBL Tour ONE

In het hogere segment noise-cancelling koptelefoons is goede audiokwaliteit en goede ruisonderdrukking simpelweg niet meer voldoende. De lat ligt erg hoog en JBL wil met zijn topmodel, de Tour One, een plekje veroveren aan de top. Of dat gelukt is, lees je in deze review. Deze premium noise-cancelling koptelefoon is nu tijdelijk scherp geprijsd bij Coolblue.

  • JBL Tour One - van € 299 voor € 179 

Nog meer JBL-koptelefoons in de aanbieding

Meer aanbiedingen!

Wil je op de hoogte blijven van alle aanbieding die Androidworld dagelijks voor je verzamelt? Schrijf je dan in voor de Androidworld Deals-nieuwsbrief en volg ons speciale deals-account op Twitter. Zo houden we je regelmatig op de hoogte van aanbiedingen en winacties.

Beste deal van de week: Tot € 70,- korting op JBL koptelefoons

JBL Tour ONE

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk