Retourdeals bij Bol.com: de beste deals van week 19

Retourdeals bij Bol.com: de beste deals van week 19

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Artikelen die naar Bol.com retour zijn gestuurd en waarvan (alleen) de verpakking een beetje beschadigd is, worden weer opnieuw verkocht als retourdeals. Je kan deze producten dus, uiteraard na een strenge kwaliteitscontrole, met een leuke korting aanschaffen. Dit zijn de beste retourdeals van deze week.

Retourdeals bij Bol.com

Retourdeals zijn artikelen die eerder door iemand anders zijn gekocht en vervolgens retour gestuurd zijn. Daarna is het zorgvuldig gecontroleerd. De verpakking kan iets beschadigd zijn maar verder is het een nieuw artikel dat perfect werkt.

Smartphones en tablets

Koptelefoons

Wearables

Smarthome

Chromebooks, gadgets en accessoires

Bovenstaande gegevens zijn zorgvuldig verzameld. De prijzen en beschikbaarheid van de producten kunnen na verloop van tijd afwijken.

Samsung Galaxy Buds Live

Samsung Galaxy Buds Live

Wil je op de hoogte blijven van alle aanbieding die Androidworld dagelijks voor je verzamelt? Schrijf je dan in voor de Androidworld Deals-nieuwsbrief en volg ons speciale deals-account op Twitter. Zo houden we je regelmatig op de hoogte van aanbiedingen en winacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk