De Amazfit GTR4 en GTS4 smartwatches helpen je tijdens je school of werkdag (korting!)

De Amazfit GTR4 en GTS4 smartwatches helpen je tijdens je school of werkdag (korting!)

Dim Vleugel

door Dim Vleugel

Smartwatches zijn populairder dan ooit. Dat komt door de verbeterde techniek, maar zeker ook door nieuwe spelers zoals Amazfit. Een smartwatch heeft veel voordelen gedurende je school- of werkdag: we noemen er een paar.

Concentratie

Laten we gelijk met een van de moeilijkste en toch ook belangrijkste zaken beginnen: de concentratie tijdens het werk op school of kantoor. Te vaak worden we afgeleid door de zaken die gebeuren op onze smartphone. Jij bent niet de enige die even op zijn telefoon kijkt en daarna 10 minuten later zich ervan los moet trekken, herkenbaar? Een smartwatch kan je hierbij helpen.

De Amazfit GTR4 en GTS4 smartwatches helpen je tijdens je school of werkdag (korting!)

De Amazfit GTR 4

Je kunt je Amazfit GTR 4 of GTS 4 zo inrichten dat je alleen de notificaties krijgt van de apps die je echt niet wil missen. Zo word je niet afgeleid door de laatste post van Kim Kardashian op Instagram of een nieuwe TikTok. Daarnaast zitten er een aantal handige apps op de smartwatch van Amazfit, zoals de Pomodoro timer. Hiermee stel je periodes in van 25 minuten waarin je super gefocust aan het werk bent.

Altijd bereikbaar

In een gesprek of tijdens de les continu je smartphone erbij pakken is niet gewenst en op school vaak niet toegestaan. Met een Amazfit smartwatch mis je helemaal niks want alles wat belangrijk is kun je ook gewoon volgen op het 1,43 inch scherm van de Amazfit GTR 4. Ook telefoongesprekken hoef je niet te missen, want je Amazfit smartwatch verbind je eenvoudig via Bluetooth met je smartphone waarna je gesprekken kunt opnemen en kunt voeren via de ingebouwde microfoon of speaker.

De Amazfit GTR4 en GTS4 smartwatches helpen je tijdens je school of werkdag (korting!)

Een gezond lichaam presteert beter op het werk of op school

Een baan of een studie vraagt veel van je. En daarom is het belangrijk dat je fit bent, want een fit lichaam zorgt nu eenmaal ook voor een fitte geest. Op je Amazfit smartwatch en de bijbehorende Zepp app vind je alle tools die je helpen om fit te worden of te blijven. Zo hou je altijd je stappen bij, en laat het horloge je weten wanneer het even tijd is voor een beetje beweging. De hartslagmeter helpt je bij het sporten, maar geeft je tijdens de dag ook inzicht in hoe je je voelt.

Het oog wil ook wat

Laten we het geen 'arm candy' noemen, maar een mooie smartwatch om je pols maakt je wel compleet wanneer het om je outfit gaat. Het klassieke uiterlijk van de Amazfit GTR 4 past bij elke outfit met zijn mooie ronde kast. Ga je meer voor de moderne look, dan kies je voor de Amazfit GTS 4 met zijn rechthoekige kast en moderne kleuren.

De Amazfit GTR4 en GTS4 smartwatches helpen je tijdens je school of werkdag (korting!)

Via de Zepp-app heb je keuze uit heel veel Watchfaces zodat je altijd iets laat zien wat bij je outfit past. Misschien kies je overdag voor de sportieve look met de grote cijfers en ga je in de avond voor de klassieke wijzerplaat.

Korting op de Amazfit GTR 4 en GTS 4

Genoeg redenen om een smartwatch van Amazfit aan je Back 2 School of Back to Work lijstje toe te voegen. Van 21 augustus tot en met 10 september kun je gebruik maken van de extra scherpe prijzen voor beide modellen. Tijdens deze periode is de adviesprijs van de Amazfit GTR 4 maar € 199 en de adviesprijs van de GTS 4 van Amazfit maar € 189.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk