Aanbieding: Google Nest Audio voor maar 69,95 euro

Aanbieding: Google Nest Audio voor maar 69,95 euro

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Nest Audio is Googles nieuwste slimme speaker en deze speaker koop je nu met extra veel korting. Bekijk de deal hier.

Wat is een Google Nest Audio?

De Nest Audio is een nieuwe slimme speaker die Google speciaal voor muziekliefhebbers gemaakt heeft. Deze speaker biedt namelijk betere geluidskwaliteit dan de Google Home-speaker en beschikt daarnaast over 75 procent luider geluid en 50 procent sterkere bas. Het apparaat komt daarnaast ook met een tweeter van 19 mm voor de hoge frequenties en heldere zang en een 75 mm mid-woofer die de bas tot leven moet brengen.

Aanbieding: Google Nest Audio voor maar 69,95 euro

Nest Audio is slim

De Google Nest Audio is uiteraard voorzien van de Google Assistent. Dit slimme hulpje kan allerlei vragen voor he beantwoorden en je smarthome-producten bedienen. De speaker komt tevens met de functies Media EQ en Ambient EQ. Met de eerste kan de Nest Audio onderscheid maken tussen muziek, podcasts, luisterboeken en het stemgeluid van de Google Assistent. Met Ambient IQ past Nest Audio het volume van de Assistent, nieuws en muziek aan op basis van het achtergrondgeluid in huis. Zo kun je bijvoorbeeld het weerbericht goed verstaan terwijl de vaatwasser aan staat.

Aanbieding: Google Nest Audio voor maar 69,95 euro

Nest Audio is verder ook voorzien van touch-bediening, een schakelaar waarmee je de microfoons uitschakelt en de mogelijkheid om twee Nest Audio-luidsprekers te koppelen om zo een stereopaar te vormen en het geluid via twee richtingen te horen. Meer weten? Check dan onze review van de Nest Audio.

Google Nest Audio aanbieding

De Nest Audio kreeg een adviesprijs van 99,99 euro maar Bol.com biedt de slimme speaker nu aan voor 30 euro minder.

  • Nest Hub audio kopen - Bol.com - 99,99 euro - 69,95 euro

Schrijf je in voor Androidworld deals en dan houden we je regelmatig op de hoogte van aanbiedingen en winacties.

Aanbieding: Google Nest Audio voor maar 69,95 euro

Video over de Google Nest Audio

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk