Topdeal: Google Pixel 6a kost nu slechts 299 euro

Topdeal: Google Pixel 6a kost nu slechts 299 euro

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

De Google Pixel 6a is op dit moment voor slechts 299 euro te bestellen. Tot vorige week betaalde je nog 459 euro voor het toestel, sinds deze week krijg je bij Belsimpel wegens Black Friday ruim 25 procent korting op de smartphone. Je vindt hier meer informatie over de telefoon en uiteraard ook de link die je naar de deal brengt.

Google Pixel 6a

De Google Pixel 6a werd afgelopen juli uitgebracht als het goedkoopste toestel in de Pixel 6-serie. De smartphone is verder alweer de vierde generatie van de voordeligere a-toestellen van Google. Deze Pixel a-smartphones staan voornamelijk bekend om hun compacte design, goede camera's en schone Android-ervaring. De Pixel 6a heeft daarnaast dezelfde processor als de Google Pixel 6 en de Google Pixel 6 Pro. In combinatie met 'puur Android' zorgt dit ervoor dat de Pixel 6a erg soepel werkt. Het is wel jammer dat het 60 Hz beeldscherm hier niet positief aan bijdraagt, hierdoor is het scherm namelijk een stuk minder vloeiend in vergelijking met concurrerende smartphones die een 90 of 120 Hz scherm hebben.

De Pixel 6a beschikt daarentegen wel over een onwijs goede hoofdcamera, een mooi design en lange softwareondersteuning. Door dit alles is de telefoon te vinden in onze koopgids en in de lijst met beste compacte smartphones. Dit gold overigens al voor de telefoon toen deze nog te bestellen was voor 459 euro, met de huidige deal van Belsimpel is de 6a echter een nóg betere deal geworden. In mijn review van de Pixel 6a zei ik onder andere het volgende over het toestel:

Ondanks de verouderde hardware, leunen de prestaties heel dicht tegen die van high-end telefoons aan. Kun je vrede nemen met het 60Hz-scherm en het trage opladen, dan haal je met de Pixel 6a één van de beste smartphones onder de 500 euro is huis. De Pixel 6a is voornamelijk geschikt voor mensen die opzoek zijn naar een compacte smartphone met snelle prestaties, een schone Android-ervaring en een goede camera, maar wel voor een relatief toegankelijke prijs.

Google Pixel 6a kopen voor 299 euro

De Google Pixel 6a is op dit moment voor 299 euro te koop. Hiermee is het toestel 160 euro goedkoper dan normaal, je hebt hiermee een korting van ongeveer 25 procent. De korting geldt voor alle kleurvarianten van de 6a. Je kunt dus kiezen uit de kleuren Sage, Chalk en Charcoal (groen, wit en zwart).

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk