Naar content
Trending apps
 • Inbox by Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger

 • Facebook

Trending games
 • Minecraft Earth

 • Dr. Mario World

 • Harry Potter: Wizards Unite

 • Breaking Bad: Criminal Elements

 • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
 • OPPO Find X2 Pro

 • Nokia 8.3

 • Xiaomi Mi 10 Pro

 • Huawei P40 Pro

 • Realme X2 Pro

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S6

 • Samsung Galaxy Tab A 10.5

 • Samsung Galaxy Tab S4

 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

Dit is een koopje!

Samsung Galaxy Note 10 (+): betaal 30% minder met dit trucje

· 13-08-2019 16:58

De Samsung Galaxy Note 10 en Note 10+ kosten respectievelijk 949 euro en 1.099 euro. Dat is heel veel geld en misschien wil je zo veel niet uitgeven aan een smartphone. We hebben een superdeal gevonden om dit vlaggenschip in huis te halen. Lees vooral verder.

Samsung Galaxy Note 10 en Note 10+

De nieuwe Samsung Galaxy Note 10 is het nieuwste vlaggenschip van Samsung. Deze telefoon is weer van voor tot achter opgebouwd met de laatste en de snelste technieken.

De Samsung Galaxy Note 10 heeft een Full HD AMOLED-scherm met een formaat van 6,3 inch. Zijn grote broer of zus doet daar nog een schepje bovenop met een Quad HD AMOLED en een formaat van 6,8 inch. Een film of een serie bekijken op deze telefoons zal een echt feest zijn. Een groter scherm (en dus ook formaat), wil ook zeggen dat de Note 10+ over een grotere batterij beschikt. De capaciteit bedraagt 4.300 mAh, terwijl de reguliere Note een 3.500 mAh batterij heeft.

Over snelheid hoef je ook niet klagen bij de Galaxy Note 10 en de Galaxy Note 10+. Beide toestellen maken gebruik van de laatste en dus snelste Exynos-processor. Het werkgeheugen is met 8 GB lekker groot maar als je een echt werkpaard in je handen wil hebben, neem je de 12 GB van de Samsung Galaxy Note 10+. Beide toestellen komen standaard met 256 GB opslaggeheugen. Heb je meer opslagruimte nodig dan moet je de Note 10+ nemen, die kan je met een microSD-kaart uitbreiden en/of je kunt ook een versie met 512 GB opslaggeheugen kopen.

Met drie camera's aan de achterzijde en een camera aan de voorzijde maak je de mooiste foto's. Bijzonder is het variabele diafragma aan de achterzijde. Daarmee kan de lens zich aanpassen aan de hoeveelheid beschikbaar licht. Zo krijg je altijd een duidelijke foto, zelfs in situaties met weinig licht.

Als bonus krijg je ook nog iets dat geen enkele andere smartphone heeft: de S Pen. Hiermee kun je gemakkelijk notities maken op je toestel, maar je kan er bijvoorbeeld ook de camera mee bedienen.

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Note 10 en Note 10+? Hier lees je Sven zijn eerste indrukken. De uitgebreide review komt er binnenkort aan, dus hou Androidworld.be zeker in het oog!

Samsung Galaxy Note 10+ Aura Glow

Note 10 kopen met fikse korting bij Telenet

Het nadeel van de Samsung Galaxy Note 10 en Note 10+ is het stevige prijskaartje. Deze toestellen kosten namelijk 949 euro en 1.099 euro. Dat is heel veel geld en niet iedereen heeft dat over voor een nieuwe smartphone. Toch bieden ze veel waar voor hun geld. En al zeker omdat we een leuke deal gevonden hebben, waarbij je zo’n 30% minder moet betalen voor deze telefoons!

Telenet heeft namelijk een actie lopen waarbij hun klanten 200 euro korting krijgen op de Note 10 en Note 10+. Dat is al een mooie meepakker, maar daar stopt het niet. Deze actie is ook geldig in combinatie met de actie van Samsung. De Zuid-Koreaanse fabrikant geeft je namelijk 100 euro korting bovenop de inruilwaarde van je toestel. Heb je dus nog een toestel dat niets meer waard is, dan krijg je alsnog 100 euro korting. Dat wordt bij inruil van een Huawei P20 Pro bijvoorbeeld 169,55 euro bovenop de 200 euro korting die Telenet geeft. De Note 10 kost dan bijvoorbeeld nog maar 579,45 euro. De inruilwaarde van je toestel kun je hier berekenen.

Voor de Samsung Galaxy Note 10 betaal je dus maximaal 649 euro ipv 949 euro (31,61% korting).
Voor de Samsung Galaxy Note 10+ betaal je dus maximaal 799 euro ipv 1099 euro (27,30% korting).

Samsung Galaxy Note 10 en 10+

12 maanden contract

Let wel op, want je krijgt de Telenet-korting niet zomaar. De promo is alleen voor klanten van Telenet die geen openstaande schulden bij hen hebben. Je moet ook één of meer van de volgende diensten hebben bij Telenet: internet, tv, vaste telefonie of mobiele telefonie (uitgezonderd prijs volgens verbruik). Heb je enkel een mobiel abonnement, moet je trouwens minstens al twee maanden klant zijn bij Telenet.

Voldoe je aan alle voorwaarden (die je op de toestelpagina site ook kunt terugvinden) en beslis je om het toestel met deze korting aan te schaffen, weer je er dan van bewust dat je een contract aangaat van 12 maanden. Je zal dus vanaf de moment van aanschaf 12 maanden bij Telenet klant moeten blijven, of een vergoeding moeten betalen indien je vroeger weg gaat.

Ben je dus zeker dat je de komende 12 maanden klant blijft bij Telenet, dan is dit zeker een goede actie. Wij verdienen geen geld om dit te schrijven, maar zijn gewoon overtuigd dat dit een korting is die we jullie moeten melden.

Ben jij klant bij Telenet en ben je van plan om het toestel via deze actie aan te schaffen? Laat het ons weten in de reacties.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!
Voor meer informatie over onze redactionele werking, klik hier.

Reacties (3)
Bezig met laden van reacties...