Slimme Twinkly Squares-led's met flinke korting te koop

Slimme Twinkly Squares-led's met flinke korting te koop

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Twinkly Squares laten je creatief met licht aan de slag gaan in je huis? Je kan verschillende panelen met elkaar verbinden om zo één knap lichtbeeld te creëren. Elke dag kan je een ander kunstwerk in huis hebben en de Twinkly Squares zijn alleen op woensdag met korting te koop op iBOOD.

Twinkly Squares

Er zijn heel wat merken van slimme verlichtingen en je producten in alle vormen en maten. Toch zijn de Twinkly Squares nog een ras apart. Ze bestaan uit kleine paneeltjes die je aan elkaar bevestigt in een vorm naar keuze. Elk paneel bestaat uit meerdere led's die elk een afzonderlijke kleur kunnen weergeven.

Je kan met de begeleidende app leuke designs downloaden die je Twinkly Squares dan op de muur weergeven. Dat is ideaal voor wie snel uitgekeken raakt op schilderijen. Anderzijds kan je ook zelf creatief aan de slag gaan door zelf een kunstwerk te maken. Je kan je eigen ontwerpen opslaan in de app. Je verbindt met de lampen via wifi of bluetooth en er is ook ondersteuning voor de Google Assistent.

Twinkly Squares hebben ook een aantal interessante integraties met populaire diensten. Ze kunnen mee jammen op de muziek die je via Spotify in huis afspeelt, net zoals Philips Hue lampen dat ook doen, maar met nog meer verschillende kleuren. Daarnaast is er voor gamers een leuke functie. De Twinkly Squares kunnen in real-time de kleuren weergeven die ook op je monitor worden getoond. Dat werkt via de software Razer Chroma RGB of Omen Light Studio.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Slimme Twinkly Squares-led's met flinke korting te koop

Twinkly Squares kopen op iBOOD

Momenteel kan je via een aanbieding op iBOOD zes Twinkly Squares panelen kopen voor 179 euro in plaats van 249,99 euro. Je krijgt dus 28 procent korting via de aanbieding op iBOOD.

  • 6 Twinkly Squares - iBOOD - 179 euro

Meer aanbiedingen!

Wil je op de hoogte blijven van alle aanbieding die Androidworld dagelijks voor je verzamelt? Schrijf je dan in voor de Androidworld Deals-nieuwsbrief en volg ons speciale deals-account op Twitter. Zo houden we je regelmatig op de hoogte van aanbiedingen en winacties.

Bedankt voor de tip, Patrick!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk