Dit zijn de best gelezen reviews van 2022 op Androidworld

Dit zijn de best gelezen reviews van 2022 op Androidworld

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

In 2023 zal Androidworld jullie weer voorzien van de nodige reviews van smartphones, tablets, Chromebooks, koptelefoons en nog veel meer. Maar welke reviews van 2022 vonden jullie het interessantst? Dit zijn de best gelezen reviews van 2022 op Androidworld.

Best gelezen reviews van 2022

De periode voor oud en nieuw staat bekend om de vele jaarlijstjes, en ook op Androidworld mogen ze niet ontbreken. We hebben al veel toplijstjes van 2022 gemaakt. Een overzicht daarvan vind je onderaan dit artikel. Maar nu kijken we naar de best gelezen reviews van 2022 op Androidworld. En zoals altijd wanneer we in zulke cijfers duiken, zorgt dat voor verrassingen.

1. Samsung Galaxy A13 review

Goedkope smartphones worden steeds beter en de Samsung Galaxy A13 is hier een schoolvoorbeeld van. Deze telefoon is op een flink aantal punten geüpgraded en verbeterd ten opzichte van zijn voorganger en kreeg een plekje in onze top 3 beste budgettelefoons van 2022.

De Samsung Galaxy A13 is een schoolvoorbeeld van zo’n low-end smartphone. Het toestel biedt voor slechts 160 euro namelijk heel veel waar voor zijn geld. Daarbij zien we, in vergelijking met zijn voorganger, veel verbeteringen. We zien een mooi Full HD+-paneel, een veel moderner design, betere camera’s, een lange accuduur en de nieuwste Android-versie welke minimaal drie jaar geüpgraded én vier jaar geüpdatet wordt. Hiermee is het toestel erg compleet, en een echte aanrader voor mensen die niet teveel voor een smartphone willen betalen, maar wel lang met hun toestel willen doen.

Onderdeel uit de conclusie van de Samsung Galaxy A13 review

2. Samsung Galaxy A53 review

De Samsung Galaxy A53 is één van de belangrijkste smartphones in Samsungs midrange-serie, omdat het zich met zijn prijs-kwaliteitverhouding op een hele grote doelgroep richt. De telefoon kan ook rekenen op vier nieuwe Androidversies en vijf jaar beveiligingsupdates.

Al met al biedt de Galaxy A53 een behoorlijk sterk pakket voor zijn adviesprijs, al is die prijs-kwaliteitverhouding nog niet zo sterk als die van zijn voorgangers en dat komt voornamelijk door de prestaties. Hopelijk worden die met toekomstige updates nog sterk verbeterd.

Onderdeel uit de conclusie van de Samsung Galaxy A53 review

3. HomeWizard P1 Meter en Energy Socket review

Energiekosten rijzen de pan uit en bij elk beetje stroom of gas dat je kan besparen, wint je portemonnee. Het Nederlandse bedrijf HomeWizard springt hier handig op in met zijn slimme energiemeter en stopcontact die je meer inzicht geven in het verbruik, waardoor je kunt besparen op stroom en gas.

HomeWizard heeft met zijn Wi-Fi P1 Meter en Energy Socket twee ontzettend handige producten uitgebracht die een grote groep van consumenten kunnen aanspreken. Met de hoge energieprijzen wordt het steeds interessanter om je verbruik nauwlettend in het oog te houden en de HomeWizard Energy-app maakt dat erg eenvoudig. Als je de Energy Socket en de P1-meter laat samenwerken kan je sluipverbruik ontdekken en zo flink wat geld besparen.

Onderdeel uit de conclusie van de HomeWizard P1 Meter en Energy Socket review

4. Google Pixel 6a review

De Google Pixel 6a is alweer de vierde generatie van de voordeligere a-telefoons van Google. Deze Pixel a-telefoons staan voornamelijk bekend om hun goede camera's, het compacte design en de schone Android-ervaring. De telefoon is populair op Androidworld en kreeg ook een plekje in onze top 3 beste midrange telefoons van 2022.

De midrange-markt wordt steeds interessanter. Er zijn op dit moment namelijk veel goede smartphones van onder de 500 euro te koop. Je ziet echter wel dat fabrikanten bewuste keuzes maken omtrent hun midrange-smartphones en ieder merk heeft zo zijn eigen strategieën. Google pakt dit anders aan. Zij kiezen er namelijk voor om op een aantal punten flink in te leveren, maar op andere punten weer bijna niets op te geven ten opzichte van een high-end-model.

Onderdeel uit de conclusie van de Google Pixel 6a review

5. Samsung Galaxy S22 Plus review

De Samsung Galaxy S22 Plus is de middelste van drie telgen en wellicht ook de beste keuze als je kijkt naar prijs-kwaliteitverhouding. De Galaxy S22 Plus kreeg een plekje in onze top 3 beste high-end smartphones van 2022.

De Samsung Galaxy S22 Plus is een onwijs goede smartphone met een mooie en luxe design waar je verliefd op kunt worden, een prachtig beeldscherm, goede prestaties, uitstekende en vooral consistent presterende camera's en biedt ook nog eens vier grote Android-upgrades en vijf jaar aan beveiligingsupdates. Er zijn smartphones op de markt die een betere camera hebben of (nog) sneller zijn, maar die laten op andere punten weer vaak iets liggen. De Samsung Galaxy S22 Plus laat echter op geen enkel punt echt steken vallen, en hiermee is de Samsung Galaxy S22 Plus als totaalplaatje gewoonweg heel erg goed.  

Onderdeel uit de conclusie van de Samsung Galaxy S22 Plus review

Welke reviews vond jij dit jaar het interessantst? Heeft een bepaalde review jou ervan overtuigd om het product te kopen? Over welke producten zou jij graag in 2022 reviews lezen op Androidworld? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Alle toplijstjes van 2022 op Androidworld

Smartphones
Apps

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Achtergrond

Dit vind je misschien ook leuk