Drie redenen waarom je moet upgraden naar de Samsung Galaxy S23 (adv)

Drie redenen waarom je moet upgraden naar de Samsung Galaxy S23 (adv)

Dim Vleugel

door Dim Vleugel

Laatst geüpdatet

De nieuwe Samsung Galaxy S23 Series is aangekondigd. Welk model je uit deze reeks ook kiest, je weet dat je het beste uit de markt hebt. Waarschijnlijk overweeg je de aanschaf van een Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus of een Galaxy S23 Ultra. Dan geven we je hier een aantal redenen die je het laatste duwtje geven.

Je bent toe aan de volgende stap

Het toestel dat je nu gebruikt is alweer een paar jaar oud. Je bent toe aan een upgrade van je camera, je accu en de snelheid. Je smartphone is namelijk je gereedschap waar je elke dag gebruik van maakt en dan wil je het beste hebben.

De nieuwe modellen in de Samsung Galaxy S23 Series hebben allemaal een grote accu waarmee je lachend de stopcontacten voorbij loopt. Moet je dan laden dan maak je gebruik van de snellader. Zo heeft de Samsung Galaxy S23 Plus een 45 Watt snellader die de 4700 mAh accu binnen een mum van tijd van nieuwe energie voorziet.

Drie redenen waarom je moet upgraden naar de Samsung Galaxy S23 (adv)

Jij wil altijd up to date en veilig zijn

Een smartphone gaat tegenwoordig jaren lang mee. Zeker wanneer je een toestel uit de Samsung Galaxy S23 Series koopt. Elk toestel uit deze reeks krijgt namelijk 4 nieuwe Android-versies en 5 jaar lang beveiligingsupdates. Dat betekent dat je op je nieuwe Samsung kunt gaan genieten van Android 14, 15, 16 en 17 en heb je daarna nog een jaar lang beveiligingsupdates.

Ook kun je gebruik maken van Samsung Knox, met dit systeem hou je je data gescheiden zodat niemand er met jouw informatie vandoor kan gaan.

Jij verdient de beste camera

Het is geen geheim dat de meeste ontwikkelingen binnen de smartphone met de camera te maken hadden. Daarom vind je op de Samsung Galaxy S23 Ultra een 'beest' van een camera voorzien van een 200 megapixel hoofdlens. Daarnaast gebruik je een 12 MP groothoeklens, een 10 MP telelens met 3x optische zoom en een 10 MP periscoop met 10x optische zoom. Hiermee heb je alle tools in handen om de beste plaatjes te schieten van dichtbij, veraf of heel ver weg.

Drie redenen waarom je moet upgraden naar de Samsung Galaxy S23 (adv)

De mooiste momenten beleef je niet altijd overdag, maar juist in de avond. Dan ga je echt gebruik maken van Nightography van de Galaxy S23 Ultra. De camerasensor is zo gevoelig dat hij zelfs in een situatie met slecht licht een prachtige foto kan maken. Ook haalt de sensor in combinatie met de snelle processor de ruis uit je foto, zo krijg je alle details te zien zonder dat de kwaliteit van je foto zelf omlaag gaat.

Koop in de Samsung Shop en ontvang tot €819 voordeel

Alleen in de Samsung Shop krijg je tot €819 voordeel op je aanschaf. Zo kun je bij inruil van een Samsung Galaxy S21 Ultra tot €290 extra inruilwaarde krijgen. Daarnaast is er de mogelijkheid waarmee je je geheugen van het toestel kunt verdubbelen tegen dezelfde prijs. Zo koop je een Samsung Galaxy Plus 512GB voor de prijs van een versie met 256GB.

Dit zijn de voordelen die je kunt krijgen in de Samsung Shop op een rij:

  • €290 inruilwaarde bij inruil van een Galaxy S21 Ultra 128GB
  • Tot €240 opslag upgrade (afhankelijk van de gekozen uitvoering)
  • Tot €200 inruilwaarde, €100 voor de S23, S23 Plus en €200 voor de S23 Ultra
  • Ruil je niets in dan krijg je alsnog de helft van de inruilwaarde, dus €50 voor de S23,  S23 Plus en €100 voor de S23 Ultra
  • 1 jaar gratis Samsung Care+ ter waarde van €89 

1 jaar lang gratis Samsung Care+

Je kunt pas echt relaxen met je nieuwe Samsung Galaxy S23 als je weet dat wanneer er iets gebeurt je voorzien bent van de juiste service. Daarom ontvang je Samsung Care+, het complete servicepakket van Samsung.

Koop je je nieuwe Samsung Galaxy S23 in de Samsung Shop dan ontvang je 1 jaar lang gratis Samsung Care+ t.w.v. €89. Meer informatie kun je hier vinden.

Advertorial

Dit vind je misschien ook leuk