Samsung Holiday Deals: dit zijn de voordelen voor jou (adv)

Samsung Holiday Deals: dit zijn de voordelen voor jou (adv)

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Samsung heeft de laatste tijd veel mooie gadgets aangekondigd om jouw leven makkelijker te maken. Maar nu zijn ze ook nog eens aantrekkelijker geprijsd. Wat dacht je bijvoorbeeld van de eyecatchers Samsung Galaxy Fold4 of Samsung Galaxy Flip4 met cashbackvoordeel? Zo krijg je tot 200 euro voordeel, direct in je winkelwagen.

Mooie voordelen op toptoestellen

Liever de Samsung Galaxy S22 met extra voordeel? Dat kan ook: je kunt dit mooie toestel ontvangen met 150 euro extra inruilwaarde als je je oude toestel bij Samsung inlevert. Die ligt immers anders mogelijk toch maar in een laatje stof te vangen en geen updates te krijgen: telefoons zijn er om gebruikt te worden. De Galaxy S21 Fan Edition bijvoorbeeld, die ook in de Holiday Deals zit met maar liefst 200 euro extra inruilwaarde als je een oud toestel inlevert.

Ben je op zoek naar een eenvoudig toestel waarmee je lang kunt doen en ook prima foto’s kunt maken? Over de Samsung A54 schreven we al eerder: “De Samsung Galaxy A54 heeft een frisse en moderne make-over gekregen waardoor de telefoon helemaal van deze tijd is. En veel meer lijkt op de duurdere telefoons in de S-serie. De middenklasser heeft een mooi helder scherm en goede camera's aan de achterzijde. Toch steken er twee aspecten met kop en schouders bovenuit. Dat zijn de accuduur en de update-ondersteuning. Aan het einde van de dag en na meerdere jaren zit je met de A54 dus nog steeds goed.”

Samsung Holiday Deals: dit zijn de voordelen voor jou (adv)

Samsung Holiday Deals

Zeker als je er zo’n lage prijs voor betaalt, want op de A54 krijg je 50 euro extra inruilwaarde als je van de Samsung Holiday Deals gebruikmaakt. Zo ga je goed en wel de zomer in, met een nieuw toestel, terwijl je ook weet dat je oude toestel een goede bestemming heeft gekregen. Op kleine broertje Samsung Galaxy A34 zit 30 euro extra inruilwaarde: een erg goede Holiday Deal op dit toestel dat al erg scherpgeprijsd is.

Gerelateerde artikelen

Let op: op deze aanbiedingen zijn actievoorwaarden van toepassing. Lees deze na op de website van Samsung.

Advertorial

Dit vind je misschien ook leuk