Wij zoeken app-developers! (ADV)

Wij zoeken app-developers! (ADV)

Dim Vleugel

door Dim Vleugel

Laatst geüpdatet

Vind jij apps ontwikkelen het allertofste wat er is en zou je er graag je carrière van maken? Of ben je al een professional en kun je overweg met Android, Kotlin, Flutter, of iOS en Swift, maar vind je het lastig om de juiste opdrachten of opdrachtgevers te vinden? Dan is het een goed idee eens contact met ons op te nemen!

Werk voor app-developers

The House of Appril kan jou verbinden met de leukste opdrachtgevers en bedrijven in Nederland. Met ruim 12 jaar ervaring binnen de app-community van Nederland kennen we alle spelers, groot of klein, die apps ontwikkelen.

Niet zomaar een recruiter

The House of Appril kan jou helpen met onze unieke werkwijze: kennis, inspiratie en werk komen bij elkaar en versterken elkaar. Zo organiseren we regelmatig trainingssessies over uiteenlopende onderwerpen die jou als professionele IT’er een boost kunnen geven. Ook organiseren we het Appril Festival, waar inspirerende sprekers, toffe workshops en kennisdeling centraal staan. Wij zijn dus absoluut geen doorsnee recruiter!

Wij zoeken app-developers! (ADV)

Onze belofte

De belofte die we maken is dat jij centraal staat: wat wil je nu of in de toekomst graag doen, waar wil jij de focus op zetten en waar voel jij je goed bij. Dit doen we door open het gesprek aan te gaan en samen met jou te kijken hoe we je kunnen helpen.

Met onze grote database aan klanten weet jij zeker dat je op een plek terechtkomt die bij jou past en die jou helpt jezelf verder te ontwikkelen.

Neem contact op!

Dus als je eens wilt sparren over je volgende stap, of wilt weten wat The House voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact op via onze website: https://www.thehouseofappril.com/.

Wil je meteen kijken welke vacatures we op dit moment beschikbaar hebben? Kijk dan op https://www.thehouseofappril.com/all-jobs.

Wij zoeken app-developers! (ADV)

Of je nu veel ervaring hebt, of juist aan het begin van je carrière als app-developer staat: wij komen graag in contact met je. Welcome in our House!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk