Back 2 School: deze laptops koop je nu met een mooie korting (adv)

Back 2 School: deze laptops koop je nu met een mooie korting (adv)

Advertorial

door Advertorial

Laatst geüpdatet

We gaan bijna weer naar school of terug aan de slag op het werk. Dan heb je wel het juiste en gereedschap nodig om dat goed te kunnen doen. Een laptop is zo een stuk gereedschap en we geven je hieronder een lijst met mooie modellen voor een scherpe prijs.

Laptops met korting

Acer Aspire 3 A317-52-51S6

Met deze laptop maak je gebruik van een 17 inch scherm en kun je goed multitasken en fotobewerking. Door de combinatie van de Intel Core i5 processor en 8 GB aan werkgeheugen open je zware programma's naast elkaar. Zo bewerk je foto's in Adobe Photoshop terwijl je content schrijft in Microsoft Word. Op het grote 17,3 inch scherm zet je eenvoudig 2 vensters naast elkaar, voor een beter overzicht van je werk. Door het anti-reflecterende IPS scherm kun je ook heerlijk films kijken wanneer het tijd is om te ontspannen. Door de coating op het scherm heb je geen last van omgevingslicht en door het IPS paneel geniet je van dezelfde scherpe beelden en kleuren vanuit iedere kijkhoek. Deze Acer Aspire is uitgerust met Windows 11, waarmee je meteen het nieuwste besturingssysteem hebt.

Back 2 School: deze laptops koop je nu met een mooie korting (adv)
Acer Aspire 5 A514-54-51BB

Op de 14 inch Acer Aspire 5 (A514-54-51BB) bewerk je foto's en werk je in lichte programma's als Word en Excel. Door de Intel Core i5 processor en het 8 GB werkgeheugen is de laptop hier krachtig genoeg voor. Bij aankoop van deze laptop krijg je een gratis HDD upgradekit, bestaande uit een kabel, montageplaat en schroeven. Hiermee voeg je gemakkelijk een HDD toe om de opslag van je laptop uit te breiden. De Intel Iris Xe Graphics shared videokaart. helpt je bij het renderen van je foto's Neem je jouw laptop op een zonnige dag graag mee naar buiten? Geen zorgen, met het anti-reflecterende ComfyView-beeldscherm heb je minder last van lichtinval en vingerafdrukken op het scherm.

Back 2 School: deze laptops koop je nu met een mooie korting (adv)
HP Pavilion 15-eh1907nd

Op de HP Pavilion 15-eh1907nd bewerk je foto's met Adobe Photoshop en multitask je tussen lichte software programma's, zoals Word. Door de AMD Ryzen 5 processor en 8 GB werkgeheugen is de HP laptop daar krachtig genoeg voor. Het is een ontspiegeld scherm, wat betekent dat je geen last hebt van reflecties. In de tuin of op het balkon werken op de laptop terwijl de zon schijnt is geen enkel probleem. Daarnaast is het een fullHD-beeldscherm. Hierop zie je veel details en is het kijken van films en series fijn. Zit je in een donkere omgeving? Zet de toetsenbordverlichting aan en je typt weer snel verder, zodat je jouw deadline haalt

Back 2 School: deze laptops koop je nu met een mooie korting (adv)
Lenovo IdeaPad 5 15ALC05 82LN008QMH

Met de Lenovo IdeaPad 5 15ALC05 82LN008QMH bewerk je een foto, multitask je met allerlei applicaties of doe je de boekhouding. Dankzij 16 GB werkgeheugen draai je meerdere programma's op de achtergrond en multitask je effectiever. Luister naar je eigen muziek via Spotify of luister iets op YouTube. De AMD Ryzen 5 processor is krachtig genoeg voor fotobewerking. Op het verlichte toetsenbord werk en je ook in het donker verder. Wanneer je niet aan het videochatten bent, schuif je het fysieke klepje voor de webcam om je privacy te beschermen.

Back 2 School: deze laptops koop je nu met een mooie korting (adv)
Lenovo IdeaPad 5 15ALC05 82LN00NGMH

De Lenovo IdeaPad 5 15ALC05 82LN00NGMH is een 15 inch laptop waarop je met gemak foto's bewerkt. Met een AMD Ryzen 5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen multitask je tussen lichte software programma's van Office en werk je daarnaast in Photoshop. Je zet al je bestanden op de snelle 512 gigabyte SSD schijf. Vind je veiligheid belangrijk? Schuif voor de zekerheid het schuifje voor je webcam als je videogesprek klaar is. Hiermee bescherm je jouw privacy. Door het ontspiegelde beeldscherm heb je geen last van reflecties. Zo zit je zelfs met een zonnige dag buiten met de IdeaPad. En wordt het buiten donker? Zet de toetsenbord verlichting aan en typ eenvoudig verder.

Back 2 School: deze laptops koop je nu met een mooie korting (adv)
Acer Swift 3 SF316-51-54KE

Bewerk foto's terwijl je programma's op de achtergrond draait met de Acer Swift 3 SF316-51-54KE. Dankzij de snelle 11e generatie Intel Core i5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen vertraagt deze Acer niet. Door de dunne schermranden is het Acer gelukt om een 16 inch beeldscherm in een 15 inch formaat te stoppen. Deze laptop is dus compacter dan andere 16 inch laptops. Inloggen gaat veilig en snel via de vingerafdrukscanner. Wanneer het donker is geworden, schakel je de toetsenbordverlichting in. Zo typ je ook in het donker de juiste woorden.

Back 2 School: deze laptops koop je nu met een mooie korting (adv)

Heb je tips of ideeën voor de vakantiethemaweek?

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten. Je kan ons mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan ook!

Advertorials

Dit vind je misschien ook leuk