Black Friday met Xiaomi, bepaal zelf je korting! (ADV)

Black Friday met Xiaomi, bepaal zelf je korting! (ADV)

Redactie BE

door Redactie BE

Laatst geüpdatet

Xiaomi laat graag zien dat ze een innovatief en origineel merk zijn. Dat zien we terug in de Black Friday-actie die bedacht is op Mi.com.

Speel jezelf naar een mooie korting op Mi.com

Een van de spellen waarmee je jezelf naar een mooie korting kunt spelen is Slash it! Hier bespaar je gezamenlijk de korting van de producten. Hoe meer likes de bezoekers genereren, des te groter de korting! Deze gezamenlijk behaalde korting is nu al van toepassing op de website.

Een tweede manier om jezelf van een mooie korting te voorzien is via een bieding. Xiaomi vraagt je een uniek bod neer te leggen op een product. Iedereen die het meest unieke en laagste bod heeft uitgebracht zal het artikel ook tegen deze prijs kunnen kopen.

Elke dag een Flash Sale!

Tot en met 30 november zal er elke dag een Flash Sale van 24 uur plaatsvinden op Mi.com.

Onder andere deze producten zijn in de aanbieding op 27 november!

Black Friday met Xiaomi, bepaal zelf je korting! (ADV)

Wees er wel snel bij, want de actie is over voordat je het weet!

Livestream

Het klapstuk van deze Black Friday is de exclusieve livestream op Mi.com. Tijdens deze livestream zullen de kijkers gevraagd worden verschillende vragen op te lossen om mooie prijzen te winnen. Wanneer de livestream 200 kijkers bereikt zal er een POCO X3 worden weggegeven!

De livestream is op vrijdag 27 november tussen 12.00-14.00 uur op de Facebook-pagina van Xiaomi. Gedurende de livestream heeft Xiaomi een speciale flash sale van de Xiaomi Mi 10T en Xiaomi Mi 10T Lite. Deze prijs zal alleen geldig zijn tijdens de twee uur durende live stream op Facebook. Zorg dat je er bij bent om van deze korting te profiteren!

POCO M3 vanaf 3 december te koop op 

Onlangs kondigde Xiaomi weer een een uitbreiding van de POCO familie aan. De POCO M3 is een toestel met een dikke 6000 mAh-accu waarbij je ook nog eens een snellader krijgt. Het LCD-beeldscherm is 6,3 inch groot en het werkgeheugen van 4GB zorgt ervoor dat alle taken snel worden uitgevoerd. Je kunt kiezen tussen een interne opslag van 64 GB of 128 GB.

  • Alleen op 3 december zal de POCO M3 met een ‘early bird’ korting te koop zijn in de webshop van Xiaomi!
Black Friday met Xiaomi, bepaal zelf je korting! (ADV)

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Advertorials

Dit vind je misschien ook leuk