Daily Supplications - Ramadan

Deze app biedt een enorm breed scala aan islamitische gebeden en biedt daarnaast herinneringen om je te helpen tijd te maken voor het gebed. De app helpt je verbonden te blijven met de islam, vooral tijdens de heilige periode van de ramadan. De app is zo gemaakt dat je hem makkelijk kunt gebruiken: de menu’s zijn duidelijk, het design is oké en waarin Daily Supplications vooral een ster is, dat is het aantal gebeden dat erin staat. Er zijn meer dan 40 verschillende gebeden voor elke gelegenheid, denk aan het ochtendgebed en het avondgebed.

Er zijn ook gebeden aanwezig voor het vasten en voor het verbreken van het vasten. Er is van elk gebed een vertaling beschikbaar, zodat je begrijpt wat er staat en hier ook naar kunt leven. Het wordt zo makkelijker voor gebruikers om correct te herhalen wat er staat. Bovendien krijg je ook dagelijkse herinneringen, zodat je erop wordt gewezen dat het weer tijd is voor het gebed. Je zal maar net diep begraven zijn in werk of onderweg zijn: dan is het fijn dat je telefoon je even een seintje geeft om dat misschien even te staken voor je gebed.

Gerelateerde artikelen

Zo houd je de focus op de islam. Bovendien gaat het verder dan alleen de gebeden: het draait ook om het op schema blijven van andere spirituele praktijken, en bijvoorbeeld het lezen van de Koran. Het zijn allemaal zaken die je kwijtkunt in de Daily Supplications-app. Er zijn ook andere mogelijkheden om je nog meer te verdiepen in wat de islam betekent. De app helpt je er bovendien bij om na te denken wat de islam voor jou betekent. Iets wat niet alleen handig is tijdens de ramadan, maar ook daarna. Deze app verdwijnt dan ook zeker niet uit de Play Store, maar is altijd beschikbaar voor moslims om ze te ondersteunen.

Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk