Kindle

Kindle

Kindle is één van de bekendere e-book readers welke er bestaan. Kindle, bekend van Amazon's eigen Kindle reader maakt het met Kindle for Android mogelijk om de Kindle software ook op andere Androidtoestellen en/of -tablets te gebruiken. Kindle for Android heeft een ingebouwde catalogus waar je meer dan 1 miljoen boeken kunt raadplegen.

Kindle heeft een ingebouwd woordenboek en een directe koppeling naar Wikipedia en Google. Met behulp van de Kindle account kun je tevens erg gemakkelijk je aangeschafte boeken synchroniseren met andere Androidtoestellen en/of -tablets waar je de Kindle applicatie op hebt staan. Ben je begonnen in een boek op je Androidtelefoon in de trein en wil je vervolgens thuis verder lezen op je Androidtablet? Kindle synchroniseert tevens de exacte positie in een e-book waar je bent gebleven.

Kindle for Android heeft tevens ingebouwde functionaliteit om het uiterlijk van je boek aan te passen, waarbij je onder andere de kleuren, grootte van de letters en marges kunt aanpassen.

Kindle
Kindle
Kindle
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk