Miraj Muslim Kids Books Games

Miraj Muslim Kids Books Games is een app ontworpen om moslimkinderen op een leuke en boeiende manier over hun geloof te leren. De app heeft allerlei interactieve boeken, activiteiten en spelletjes om de islam meer tot leven te brengen onder de allerkleinsten. Het gaat hier echt om kinderen in basischoolleeftijd, die wat meer animaties en interactiviteit nodig hebben om iets te leren. Deze app heeft dat allemaal. Je kunt interactieve verhalen beleven, je kunt in de vorm van animaties meer leren over wat het betekent om een moslim te zijn en natuurlijk zijn er ook allerlei verhalen in deze app te vinden.

Die verhalen gaan bijvoorbeeld over de Profeet en de tradities die moslims kennen. De bibliotheek aan kinderboeken binnen Miraj Muslim Kids Books Games is werkelijk fantastisch. Natuurlijk vasten kinderen van onder de 11 jaar niet: het is alsnog een bijzondere tijd voor de kleintjes waarbij ze zeker wat extra ondersteuning in de vorm van deze app kunnen gebruiken. Je leert ze zo de islamitische waarden aan, maar ook overtuigingen en praktijken waar ze nog hun hele leven profijt van kunnen hebben.

Gerelateerde artikelen

De app bevat ook allerlei games die kinderen kunnen spellen, zoals memory, kleurplaten en puzzels, allemaal in het kader van diverse islamitische concepten op een heel speelse manier. De app is enorm gebruiksvriendelijk en je navigeert er -jong en oud- makkelijk doorheen. Er is ook een optie voor ouderlijk toezicht aanwezig, zodat je als volwassene kunt zien wat je kind zoal in de app doet. De app is gemaakt met experts op het gebied van de islam en wordt daardoor ook vaak aangeraden in de wereld van educatie. En ja, misschien steek je er zelf ook nog iets van op. Ook als je trouwens geen moslim bent is dit een heel leerzame app.

Al met al is de Miraj Muslim Kids Books Games app een waardevol hulpmiddel voor moslimgezinnen die hun kinderen op een leuke en boeiende manier over hun geloof willen leren.

Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk