Pillars: Prayer Times & Qibla

Natuurlijk kun je door klokkijken en eventueel informatie vanuit de moskee heel goed je islamitische geloof praktiseren, maar er zijn inmiddels heel veel andere manieren waarop je als moslim extra aandacht kunt besteden aan je gebeden of andere zaken die met de islam te maken hebben. Er staan in de Play Store talloze apps over dit onderwerp, waarvan Pillars er een van is.

Pillars is een app waarmee moslims hulp hebben bij het bijhouden van hun gebeden. De app is positief ingestoken en is bedoeld om je te helpen bij het bidden, maar ook te weten te komen welke richting op te bidden, enzovoort. Een app die zeker handig is wanneer het weer de tijd van de Ramadan is. Soms kun je tijdens het vasten wel wat hulp en inspiratie gebruiken en die kun je zeker vinden binnen Pillars.

Pillars is ook nog eens een heel mooi vormgegeven app. Het ziet er allemaal erg goed en professioneel uit, wat de app nog prettiger maakt in gebruik. Een heel herkenbaar design, maar ook een heel intuïtief design waardoor je makkelijk door de app heen navigeert. Pillars heeft veel opties om de islam te praktiseren en kan je bijvoorbeeld ook meldingen geven wanneer het weer tijd is om te bidden. 

Gerelateerde artikelen

Er zitten trackers en widgets in, naast dat het een app is die privacy hoog in het vaandel heeft staan. Diverse websites raden deze app aan aan moslims, om de integriteit ervan. Waarschijnlijk is het grootste voordeel nog wel dat er geen advertenties in deze app voorkomen. Dat scheelt weer een heleboel ergernis, naast dat het ook niet echt past bij het onderwerp van deze app.

Deze app is zeer handig in de tijd van de ramadan, maar daarna ook. Je bent in een blik op de hoogte en aan een app als Pillars heb je dan ook zeker genoeg.

Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk