SnoreGym : Reduce Your Snoring

Ken je iemand die enorm hard snurkt, waardoor hij of zij altijd maar een eigen kamer moet betalen op vakantie? Of kom je maar niet in slaap omdat je partner slaapapneu heeft en je bang bent dat hem of haar een keer iets overkomt door dat vervelende stoppen met ademhalen? Je zou die persoon eens SnoreGym kunnen aanraden. Deze app biedt trainingen aan om je van snurken en snaapapneu af te helpen. Zo moet je je tong opkrullen, je kaakspieren sterker maken en zijn er meer manieren bedacht om deze spieren in je gezicht steviger te maken.

SnoreGym

SnoreGym is gratis te gebruiken en geeft je stap voor stap allerlei oefeningen om je gezichtsspieren te trainen. Denk bijvoorbeeld aan tongcurls, waarbij je met je tong je zachte gehemelte moet raken voor een aantal seconden. Maar ook een soort kauwoefeningen waarmee je je kaken sterker maakt. Het voelt een beetje gek om ze te doen, maar als ze ook maar een kansje zijn op het wegnemen van slaapapneu en het verbeteren van de kwaliteit van je slaap, dan is het de moeite waard het te proberen, toch? 

Je kunt op een kalender aangeven dat je elke dag traint en er bovendien meldingen voor krijgen om je te helpen herinneren. Na een maand zou je echt wel verschil moeten merken, al is het natuurlijk afhankelijk van hoe trouw je elke dag je oefeningen hebt gedaan en hoe goed je ze uitvoert. Al is dat laatste dankzij deze app niet al te uitdagend: je kunt de uitleg in het Nederlands lezen en je krijgt er een heldere animatie bij te zien. 

Gerelateerde artikelen

Het is niet tof om zelf slaapapneu of snurkproblemen te hebben, waardoor deze app hopelijk helpt. Ook voor andere mensen kan het soms heel moeilijk zijn om samen te wonen of te reizen met een snurker. Deze app kan helpen, maar ook als hij dat niet doet, geen man overboord. Je kunt hem immers gratis gebruiken. 

Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk