Swipe4Work: Vacatures op maat

Swipe4Work is een app waarin je kunt solliciteren. Eerst maak je een profiel, graag zo uitgebreid mogelijk, vervolgens ga je swipen alsof je Tindert en uiteindelijk kun je meteen solliciteren wanneer je een vacature hebt gevonden die je op het lijf geschreven is. Dat op zich is niet origineel, maar wat deze app verandert is dat je nog sneller meteen je CV kunt opsturen (of in ieder geval je profiel, vandaag dat hij vooral uitgebreid moet zijn). Het is op die manier mogelijk om met één druk op de knop te solliciteren. Het scheelt je bovendien weer een lange brief typen, terwijl je waarschijnlijk veel liever -en beter- meer van jezelf laat zien in een gesprek.

Swipe4Work

Waarop Swipe4Work het verschil wil maken is de mogelijkheid om anoniem te solliciteren. Helaas vindt er ook in de wereld van werving en selectie enorm veel discriminatie plaats. Door niet met naam en toenaam te solliciteren, heeft de werkgever alleen je ervaring om vanuit te gaan en kunnen vooroordelen over je naam achterwege worden gelaten. Het is en blijft de vraag of je wil werken voor een organisatie die je misschien niet had aangenomen als het van tevoren had geweten dat je Tahiri van je achternaam heet, maar je kunt er in ieder geval zelf voor kiezen om het weg te laten.

Gerelateerde artikelen

Swipe4Work is gratis te gebruiken en neem je in een eenvoudig stappenplan mee door het maken van een profiel en het zoeken naar passende vacatures. De app is nog wat klein: er zitten nog niet heel veel vacatures in, maar dat komt mettertijd wel als de app groeit. In ieder geval is het erg makkelijk in gebruik en werkt Swipe4Work heel intuïtief. Alles om jou aan een baan te helpen, maar natuurlijk ook bedrijven aan een nieuwe medewerker van de maand te helpen om ze nog succesvoller te maken.

Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk