Threads van Instagram

Instagram

Threads van Instagram is een app die bestemd is voor je allerbeste vrienden op Instagram. Je kan in Threads met deze kleine groep vrienden de gehele dag contact houden in een soort van privégroep. Communicatie in Threads verloopt via foto's, video's, berichten en Stories.

De app is gebouwd met privacy, snelheid en je vrienden in het achterhoofd en maakt gebruik van de lijst met 'Beste vrienden' die sinds december in Instagram te vinden is. Instagram-gebruikers kunnen via deze lijst hun Stories alleen delen met een beperkte groep vrienden. De lijst met beste vrienden die je in Instagram hebt gemaakt, kun je in Threads ook aanpassen.

Je kan in de app onder andere (verborgen) groepen aanmaken, het thema aanpassen en je status aanpassen. De automatische status laat via een emoji aan je vrienden zien wat je de hele dag aan het doen bent. Je kan hier kiezen uit een aantal opties zoals, 'Thuis' of 'In een café', of zelf er eentje aanmaken. De camera in de app heeft ook een belangrijke functie. Als je deze opent, zie je direct met wie je het vaakst chat zodat je meteen een foto kunt maken en naar die mensen kunt sturen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties