WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten te sturen, maar ook om spraakoproepen en videogesprekken te houden. Hierbij is enkel een werkende internetverbinding en een gekoppeld telefoonnummer vereist. 

WhatsApp

WhatsApp werd oorspronkelijk in 2009 uitgebracht voor de iPhone en later ook voor andere besturingssystemen zoals Android. Op 19 februari 2014 nam het Facebook de diensten van WhatsApp Messenger over voor een bedrag van 19 miljard dollar. WhatsApp kun je momenteel gebruiken op telefoons, Mac en op Windows-pc om berichten te versturen, te videobellen, stickers te versturen en nog veel meer. Je kan privéberichten versturen maar ook in groepen in contact blijven met bijvoorbeeld je familie of je collega's.

Naast het versturen van berichten, is het met WhatsApp ook mogelijk om bijvoorbeeld foto's en video's te delen, erg handig om je contactpersonen op de hoogte te houden van de laatste gebeurtenissen in je leven. Dit kan ook met WhatsApp Status waar de foto's en video's na 24 uur zullen verdwijnen. Daarnaast kun je je locatie, contactgegevens maar ook audioberichten delen.

De berichten zijn beveiligd met end-to-end versleuteling waardoor je je berichten, foto's, video's, gesproken berichten, documenten en oproepen niet in verkeerde handen kunnen vallen. Meer dan 2 miljard mensen in meer dan 180 landen gebruiken WhatsApp om in contact te blijven met vrienden en familie.

WhatsApp Messenger

Kosten

WhatsApp is gratis te gebruiken. De app is kosteloos uit de Play Store te downloaden en je kan je ook gratis registeren. Het enige waar je voor betaalt is je eigen mobiele data waarvoor je een abonnement bij je provider afgesloten hebt

WhatsApp tips

Je kunt op Androidworld ontzettend veel WhatsApp tips vinden die je alles leren over de app. Wil je nu een compleet WhatsApp tipsoverzicht? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Hoe werkt WhatsApp?

WhatsApp biedt veel verschillende mogelijkheden. Hieronder vind je tips en uitleg over WhatsApp.

WhatsApp op je desktop

WhatsApp Web is de WhatsApp-applicatie die je gebruikt op je pc of laptop.

WhatsApp Messenger

WhatsApp tips: privacy en beveiliging

WhatsApp is een uitgelezen kans voor criminelen om mensen op te lichten. Het is dus belangrijk dat je je hiertegen wapent. Dan kan met onderstaande tips.

WhatsApp Messenger

WhatsApp tips: opschonen en back-up maken

Heb je een nieuwe telefoon? Dan moet je er zeker van zijn dat je gesprekken en foto’s niet verloren gaan. Daarnaast vreten deze bestanden geheugen op je Android. We helpen je deze problemen op te lossen met de volgende tips.

WhatsApp Messenger

WhatsApp tips: stickers en gifs

Niets is zo leuk als stickers en gifs versturen in WhatsApp. In de volgende tips kom je erachter hoe je dit doet.

WhatsApp tips: chats, groepen en berichten

Alle tips over privégesprekken, chats en groepsberichten vind je in de volgende tips.

WhatsApp Messenger

WhatsApp tips: vrienden

Veel meer WhatsApp tips

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk