Samsung Galaxy Tab S8 Plus

De Galaxy Tab S8 Plus is een aankomende high-end tablet van Samsung. Hij komt in drie varianten: Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ en Galaxy Tab S8 Ultra. Het worden de eerste tablets die gebruik maken van de Snapdragon 8 Gen 1-chip. Allemaal zouden ze kunnen worden bestuurd met de S-pen, de stylus van Samsung. 

Specificaties

De gewone variant heeft een 11 inch LCD-scherm, waardoor hij het meest eenvoudige apparaat van de drie is. Vergis je echter niet, de verversingssnelheid van het scherm is wel 120 Hz met een resolutie van 2560 x 1600 pixels. De tablet draait op Android 12 en er is 8 GB werkgeheugen, ten opzichte van 128 GB opslaggeheugen (of 256GB). Het apparaat heeft een microSD-slot en een usb-c-poort. Er zijn twee camera’s aan de achterzijde (een 13 MP hoofdcamera en een 6 MP groothoek). De selfiecamera aan de voorzijde is 12 MP. Het lijkt erop dat er een vingerafdrukscanner op zit, namelijk op de aan/uit-knop. De batterij is 8.000 mAh. 

Samsung Galaxy Tab S8 Plus kopen

We verwachten op 8 februari alles te weten te komen over de Galaxy Tab S8 Plus.

Bron afbeelding: Winfuture

De populairste artikelen over Samsung-tablets

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk