Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

De Galaxy Tab S8 Ultra is een aankomende high-end tablet van Samsung. Hij is één van deze drie varianten uit de tab S8-reeks: de Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ en Galaxy Tab S8 Ultra. Het worden de eerste tablets die gebruik maken van de Snapdragon 8 Gen 1-chip. Allemaal zouden ze kunnen worden bestuurd met de S-pen, de stylus van Samsung. 

Specificaties

De Galaxy Tab S8 Ultra krijgt volgens de geruchten een enorm groot 14,6 inch AMOLED-scherm dat een verversingssnelheid heeft van 120 Hz. In een scherminkeping zitten twee 12 MP camera's waarmee je selfies in een grote hoek kan nemen en ook in een 4K-resolutie kan filmen. De camera op de achterkant is een 13 MP exemplaar.

Zoals je van de Tab S8 ultra verwacht komt hij met een krachtige chipset: de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Er zijn meerdere opslagvarianten voorzien tot maximaal 16 GB RAM en 512 GB opslag.  Hij heeft vier luidsprekers en een grote 11.500 mAh accu. De tablet heeft de afmetingen: 326,4 x 208,6 x 5,5 mm. Door dat grote formaat weegt hij 728 gram. Verder ondersteunt de Tab S8 Ultra de desktopomgeving DeX in een draadloze vorm. De Tab S8 Ultra draait op Android 12 en de One UI 4.0-schil.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra kopen

We verwachten op 8 februari alles te weten te komen over de Galaxy Tab S8 Ultra.

De populairste artikelen over tablets

Bron afbeelding: 91Mobiles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk