Google Pixel 7

Google Pixel 7 specificaties

De Google Pixel 7 zal de Google Pixel 6 uit 2021 opvolgen als een high-end smartphone met uitstekende camera's. Er is nog niet veel over de smartphone bekend, maar we gaan ervan uit dat de Pixel 7 weer over een chipset van eigen makelij beschikt, op de nieuwste Androidversie draait (Android 13), en een camera-set-up met zeer sterke beeldverwerking heeft.

Een selfiecamera onder het scherm zou tot de mogelijkheden behoren. Al weten we over dat scherm dat Google dit keer een iets kleiner 6,3 inch OLED-scherm gebruikt. Het paneel heeft een verversingssnelheid van 90Hz.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Google Pixel 7

Afbeeldingen van de Pixel 7 Pro

De Pixel 7 krijgt als codenaam Panther en hij zal draaien op een tweede generatie van Googles eigen Tensor-chipset. Die komt naar verwachting ook met een verbeterde 5G-modem van Samsung-makelij: De Exynos 5300.

Google Pixel 7 kopen

De Google Pixel 7 verschijnt vermoedelijk, net als de voorganger, in een aantal landen. Nederland en België zitten daar waarschijnlijk niet bij. We zullen de telefoon dus via een omweg moeten aanschaffen. De telefoon wordt in september voorgesteld.

De Google Pixel 6 kreeg een adviesprijs vanaf 649 euro. De Pixel 7  zal ongeveer hetzelfde gaan kosten.

Populairste berichten over de Google Pixel 7

Afbeeldingen: OnLeaks

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk