Nothing Phone (1)

Nothing Phone (1) specificaties

Er komt een nieuwe telefoon van een relatief nieuw merk. Op 23 maart kondigde Carl Pei, een van de oprichters van OnePlus, namelijk aan een nieuwe smartphone op de markt te willen brengen. Met zijn nieuwe techbedrijf 'Nothing', die we onder andere kennen van de Nothing Ear (1), wil Carl Pei onder andere de ''slapende smartphonemarkt'' weer wakker maken. Ook wil hij de innovatie vergroten én een goed werkend ecosysteem bouwen.

De Nothing Phone (1) zal vermoedelijk een midrange smartphone zijn die draait op Nothing OS. Deze softwareschil komt met een aantal Nothing-apps en één van deze apps is de Nothing Launcher. Deze launcher is momenteel beschikbaar voor alle smartphones met Android 11 of hoger dus je kan hem alvast proberen. De verwachting is dat de smartphone draait op de nieuwe Snapdragon 7 Gen 1, Qualcomms mid-range chipset van 2022.  

Nothing Phone (1) kopen

De Nothing-telefoon (1) wordt officieel aangekondigd op 12 juli via een livestream.

Het is niet bekend of en wanneer deze telefoon naar Nederland en België komt en wat de adviesprijs zal zijn. Er wordt al wel gesproken over een adviesprijs van 500 euro.

Nothing Phone (1)

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk