OnePlus 10T

OnePlus 10T specificaties

OnePlus werkt aan een nieuwe toptelefoon voor dit najaar, dat blijkt uit geruchten. De aankomende OnePlus 10T moet een betaalbaar vlaggenschip worden en hij komt met de Snapdragon 8+ Gen 1. Dat is de krachtigste chipset van Qualcomm die recent is aangekondigd. Toch wil OnePlus de prijs van het aankomende toestel laag houden. Omgerekend en met toevoeging van onze btw kost hij naar verwachting tussen de 518 en de 684 euro.

De OnePlus 10T krijgt een 6,7 inch AMOLED-paneel met een 120Hz verversingssnelheid. De accu is een 4.800 mAh exemplaar en je zal die kunnen opladen met een 150W snellader. OnePlus gebruikte die oplader ook al in China bij de Ace en de snellaadtechnologie is door OPPO ontwikkeld.

Gelekte renders van de telefoon

Gelekte renders van de telefoon

De cameraopstelling van de OnePlus 10T bestaat uit drie lenzen: een 50 MP Sony IMX766-hoofdcamera, een 8 Mp groothoeksensor en een 2 MP macrocamera. Aan de voorzijde zit een 16 MP selfiecamera. We zien op bovenstaande renders alvast een design dat sterk gelijkt op de gewone OnePlus 10. De telefoon moet dit najaar op de markt verschijnen, maar een precieze lanceringsdatum is nog niet bekend.

OnePlus 10T kopen

De OnePlus 10T wordt in het najaar van 2022 verwacht en hij zal, omgerekend en met toevoeging van onze btw, tussen de 518 en de 684 euro kosten.

De populairste artikelen over OnePlus

Afbeelding: @HeyitsYogesh

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk