OnePlus 12

OnePlus 12 specificaties

De OnePlus 12 wordt het nieuwe vlaggenschip van OnePlus en zal naar alle waarschijnlijkheid draaien op de nog niet aangekondigde Snapdragon 8 Gen 3-chipset. D it wordt de nieuwste en snelste processor van Qualcomm voor het volgende jaar. De accu zou 5000 mAh groot moeten worden en kunnen worden opgeladen met een vermogen van maar liefst 100W.

Periscoopcamera

Verder zou de OnePlus 12 een periscoopcamera moeten krijgen. Dit zou voor het eerst zijn dat OnePlus zo'n soort camera in een smartphone stopt. Eerder gebruikte de fabrikant wel al verschillende telelenzen. Deze gaven een vergroting van 2x of 3,3x zoom. Bij een periscoopcamera krijg je echter de mogelijkheid om verder in te zoomen. Doordat de lenzen horizontaal geplaatst worden kan de brandpuntafstand namelijk verhoogd worden, het zoomeffect zal hierdoor worden vergroot.

Naast deze periscoopcamera moeten er twee 50 MP camera’s op de achterkant te vinden gaan zijn. Het gaat hier waarschijnlijk over een 50 MP hoofdcamera en een 50 MP groothoeklens.

OnePlus 12 beschikbaarheid

De OnePlus 12 moet in december van dit jaar aangekondigd gaan worden. Of, en zo ja wanneer het toestel naar Nederland gaat komen is nog niet bekend. 

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk