Samsung Galaxy S5

De Samsung Galaxy S5 is het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant voor 2014. De Galaxy S5 heeft een 5,1 inch full HD scherm, 2GB werkgeheugen en draait op een 2,5GHz quadcore processor van Qualcomm. Ook zijn er een 16 megapixel-camera op de achterkant en een frontcam met 2 megapixels in het toestel te vinden.

Hartslagmeter en vingerafdrukscanner

Opvallend aan de Samsung Galaxy S5 is onder andere het feit dat deze beschikt over een hartslagmeter en vingerafdrukscanner. Deze hartslagmeter is aan de achterzijde van het toestel te vinden, met de meegeleverde app (S Health) kan er een hartslagmeting gestart worden door de vinger op het de achterzijde te leggen. Uiteraard wordt deze data opgeslagen en eventueel verwerkt in dagelijks overzichten van de app. Ook de vingerafdrukscanner is aanwezig en maakt het makkelijk het toestel te unlocken door simpelweg met een duim over de home-knop van de S5 te vegen.

Verbindingen en waterdicht

De Galaxy S5 beschikt ook over alle moderne verbindingsmogelijkheden zoals WiFi, Bluetooth 4.0, NFC en 4G. Hiermee kan er verbinding gemaakt worden met wearables zoals bijvoorbeeld de Samsung Gear Live (review). Ook is het toestel IP67 gecertificeerd en is hiermee stof- en waterdicht. Het toestel kan dus in de regen gebruikt worden, maar we raden niet aan ermee onder de douche te gaan staan.

Samsung Galaxy S5 kopen

Meer weten, lees dan onze review van de Samsung Galaxy S5. De Samsung Galaxy S5 is vanaf 11 april te koop in Nederland en België en gratis verkrijgbaar bij een abonnement.

Koop hier alle accessoires voor de Samsung Galaxy S5

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk