Beste Android-apps in de Google Play Store (week 35)

Beste Android-apps in de Google Play Store (week 35)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

De Google Play Store is een enorme bron van apps voor Android-gebruikers. Er zijn apps voor alles, van productiviteit en entertainment tot games en sociale media. Het kan echter moeilijk zijn om de beste apps te vinden tussen alle opties. Daarom stellen wekelijks een lijst samen met Android-apps met een hoge beoordeling. Dit zijn de beste Android-apps van week 35!

Proton Mail: Versleutelde mail

Proton Mail is een veilige en gebruiksvriendelijke e-maildienst die je privacy beschermt. De app is gratis te gebruiken en biedt alle basisfuncties die je nodig hebt om je inbox te beheren. Met Proton Mail kun je versleutelde e-mails en bijlagen verzenden en ontvangen, je inbox overzichtelijk houden en meldingen ontvangen van nieuwe e-mails.

Proton Mail is een goede keuze voor iedereen die zijn privacy belangrijk vindt. De app is gratis en opensource.

  • Sterren in de Play Store: 4,5

DrawNote: Tekening, Kladblok

DrawNote is een alles-in-één app die notities, mindmappen, takenlijsten, handschrift, schetsen, tekenen en schilderen combineert. De app is ontworpen om creativiteit en productiviteit te stimuleren. De app heeft een oneindig canvas, waardoor gebruikers hun fantasie en creativiteit volledig kunnen benutten. DrawNote biedt ook een verscheidenheid aan functies om notities te beheren, takenlijsten te maken en gegevens te beveiligen.

DrawNote is een goede keuze voor studenten, leraren, artiesten, ontwerpers, ingenieurs en iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige notitie-app.

  • Sterren in de Play Store: 4,7

Offline Survival Manual

Voor de grootste avonturiers is er de Offline Surival Manual. Kom je in een situatie waarin je zonder drinkbaar water zit? Deze gids toont wat je dan moet doen. Hoe maak je best vuur zonder aanmaakblokjes of een aansteker? Hoe stelp je een open wond? Hoe maak je het beste een schuilplaats voor een hevige regenbui? Op al deze vragen vind je een goed antwoord dankzij deze app. En zoals de naam al doet vermoeden, werkt deze gids ook zonder internetverbinding.

  • Sterren in de Play Store: 4,7

Reverso vertalen en leren

PictureThis is een app die planten kan identificeren, verzorgingstips kan geven en prachtige plantenfoto's kan tonen. Met de app kun je direct een foto maken van een plant en PictureThis zal de plant identificeren en je meer informatie geven over de plant, zoals de naam, de verzorgingstips en prachtige foto's van de plant.

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van PictureThis:

  • Plantenidentificatie: PictureThis kan meer dan 17.000 planten identificeren, inclusief bloemen, bomen, vetplanten en cactussen.
  • Plantenverzorgingstips: PictureThis geeft je gedetailleerde verzorgingstips voor elke plant, zoals hoeveel water, zonlicht en voeding de plant nodig heeft.
  • Prachtige plantenfoto's: PictureThis heeft een uitgebreide database met prachtige plantenfoto's gemaakt door gebruikers over de hele wereld.
  • Plantencollectie: Je kunt alle planten die je identificeert opslaan in je persoonlijke collectie.
  • Sterren in de Play Store: 4,7

Meer apps

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk