Beste Android-apps in de Google Play Store week 2

Beste Android-apps in de Google Play Store week 2

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Elke maandag bespreken we in de rubriek 'Beste Android-apps' een selectie aan toffe apps met een hoge score in de Google Play Store. Dit keer hebben we het onder meer een app voor wie kamerplanten ongewild mishandelt, een fotobewerker en een app die je helpt met goede voornemens.

Fabulous Daily Routine Planner

Wat? Dreigen je goede voornemens nu al in de soep te lopen en we zijn nog maar in de tweede week van 2023 belandt. Hoog tijd om opnieuw de koe bij de horens te vatten met de Fabulous Daily Routine Planner. Deze helpt je om een gezonde ochtendroutine op te bouwen en jezelf nieuwe gewoonten aan te leren.

De app bevat en planner waardoor je geen belangrijke zaken vergeet en je kan storende apps het zwijgen opleggen. Verder kan je in het community-gedeelte bekijken wat de voornemens van andere gebruikers zijn en hoe ze die verwezenlijken. Er is ten slotte ook een 'dankbaarheidsdagboek' waarin je altijd kan neerschijven waar je allemaal dankbaar voor bent. Het kan je helpen om weer een positief te krijgen tijdens moeilijkere momenten.

Pixelcut - AI Graphic Designer

Er zijn zoveel apps waarmee je afbeeldingen te bewerken, maar Pixelcut is ook een uitstekende keuze. De app is op een aantal gebieden sterk. Dankzij slimme algoritmes kan ze nauwkeurig de achtergrond van afbeeldingen verwijderen en daarnaast zijn er dan heel wat leuke sjablonen die je als een achtergrond kan instellen.

Zaken zoals de kleuren, schaduwen en helderheid, kan je nauwkeurig afstellen, en de app pakt uit met fraaie lettertypen en stickers. Ideaal voor foto's die je op sociale media zet.

Plant Parent - Mijn Zorggids

Kamerplanten hebben maar weinig in de pap te brokkelen. Ze moeten maar tevreden zijn met de hoeveelheid water en zonlicht die ze krijgen en anders kunnen ze niet veel anders doen dan slap hangen.

Met Plant Parent kan je de verzorging van planten de goede richting insturen. De app identificeert de planten die je in huis hebt en vervolgens krijg je een aangepaste verzorgingsgids. ¨Plant Parents stuurt ook meldingen wanneer het tijd is voor water en de app helpt om ziektes bij planten te herkennen en deze te behandelen. Plant Parents maakt deel uit van Googles selectie van de beste apps van 2022.

PetStar: My Pet Sings eCards

Als jij ervan houdt om naar familie, vrienden - en iedereen die er niet om vraagt - filmpjes te sturen van je huisdieren, dan is deze app voor jou. Met PetStar kan je je hond of kat laten playbacken zoals elke min of meer bekende artiest op een gratis muziekevenement.

Je kan muziek toevoegen en vervolgens je viervoeter uitrusten met virtuele accessoires. Voor je het weet haalt hij meer likes op TikTok dan jijzelf. PetStar is ook een van beste apps van 2022 volgens Google.

Meer apps

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk