Beste Android-apps in de Google Play Store week 49

Beste Android-apps in de Google Play Store week 49

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'Beste Android-apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps met een hoge score in de Google Play Store. Dit keer bespreken we onder andere een maaltijdplanner, een dagboekapp met beveiliging en een app die je helpt om anatomie te leren.

Dagboek met Wachtwoord

Het kan leuk zijn om herinneringen van elke dag te bewaren in een dagboek. Het voordeel van een app zoals Dagboek met Wachtwoord is dat er veel manieren zijn om je dagboek te personaliseren. Je kan makkelijk foto's toevoegen of je gevoel overbrengen aan de hand van een scoresysteem.

Dagboek met wachtwoord laat je ook herinneringen herleven en je kan makkelijk door de inhoud bladeren. Tenminste voor wie toegang heeft. Je Deze app houdt pottenkijkers buiten dankzij een pincode of vingerafdrukvergrendeling. Dagboek met Wachtwoord behoort tot Googles selectie van beste apps van 2022.

Labyrinthos Tarot

Labyrinthos Academy leert je om tarotkaarten te lezen. Volgens de makers draait de app helemaal niet om het voorspellen van de toekomst, iets waar tarot soms wel mee geassocieerd wordt. Wat wel centraal staat in Labyrinthos Tarot is zelfontwikkeling. De app moedigt je aan om stil te staan bij het leven en bij je persoon. Je ontdekt thema's zoals: de liefde, carrière, zelfontwikkeling en persoonlijkheid.

Little Lunches - Meal Planning

Met Little Lunches wordt het makkelijker om maaktijden te plannen in je gezin. Je kan zelf recepten samenstellen en vervolgens boodschappenlijstjes genereren. Daarnaast kan Little Lunches ook helpen bij her bereiden van voeding voor jonge kinderen, met recepteren per leeftijdscategorie.

Het is ook interessant dat je allerlei informatie en weetjes over voeding kan ontdekken die door diëtisten zijn opgesteld. Little Lunche is in 2022 geslecteerd als een van de de beste app van het jaar.

Anatomy Learning - 3D Anatomy

Als je bijvoorbeeld een medische opleiding volgt, dan is de kans groot dat je vroeg of laat over de menselijke anatomie zal leren. De app Anatomy Learning maakt dat leerproces makkelijker omdat je een goede visuele representatie krijgt bij alle delen van het menselijk lichaam.

Je ziet bijvoorbeeld animaties van meer dan 2.000 spieren zodat je goed begrijpt hoe ze precies werken. Alle verschillende delen van het lichaam zijn ook nauwkeurig aangeduid en benoemd, en de app werkt ook met kleuren voor meer overzicht. In de app kan je jezelf ondervragen, en zo weet je meteen hoe ver je staat.

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk