Disney Plus is vanaf vandaag beschikbaar in België: dit moet je weten

Disney Plus is vanaf vandaag beschikbaar in België: dit moet je weten

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Disney+

Het is vandaag zo ver. Disney+ is in België beschikbaar. Het gaat om een concurrent voor onder andere Netflix, maar ook voor de nieuwe Vlaamse streamingdienst die 'Streamz' heet. Anders dan die twee andere diensten pakt Disney+ uit met een goedkoper tarief.

Als je denkt aan Disney dan denk je vast aan de bekende muis en zijn hond, maar ook aan alle klassieke Disney-films. Toch heeft Disney ook andere bekende content zoals Star Wars en Marvel, maar ook series van National Geographic. Disney+ komt net als andere streamingdiensten met exclusieve films en series zoals de Star Wars-serie 'The Mandalorian' en de film Togo. Al is Disney+ wel een jongere dienst dan pakweg Netflix, en daarom heeft het nog een kleiner aanbod.

Je kan Disney+ streamen op je laptop, smartphone en televisie via de bijhorende apps, en je kan dan kijken op maximaal vier schermen tegelijkertijd. Op Disney+ kan je ook tot zeven verschillende kijkprofielen aanmaken en je downloads' series en films op maximaal 10 verschillende apparaten. Streamen doe je met een 4K-resolutie.

[readmore articles="209409"]

Hoeveel kost het?

Disney+ geeft in België de aftrap en doet dat met korting. Het standaard abonnement kost je 6,99 euro per maand, maar de dienst geeft je 15 procent korting als je intekent op een jaarabonnement. Je betaalt dan 69,99 euro, goed voor twee maanden gratis kijken. Je kan je hier met korting inschrijven op Disney+.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk