Google Duo-fout maakt videobellen vervelend in Android 12

Google Duo-fout maakt videobellen vervelend in Android 12

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Een fout in Google Duo zorgt ervoor dat bij het accepteren van een videogesprek soms geen geluid te horen is. Het gaat om een probleem met de melding waarin het inkomend gesprek verschijnt. Google werkt aan een oplossing.

Google Duo-fout

Gebruik jij of een vriend een telefoon met Android 12? Dan heb je vast al in Google Duo te maken gekregen met een fout waarbij je elkaar niet hoort tijdens het videobellen. De audiofout doet zich voor meteen op het moment dat je een oproep accepteert, dat melden gebruikers op het Google Duo-forum. Het is een fout waarmee we op de redactie ook te maken kregen op onze telefoons met Android 12.

Google heeft de bug nu erkent en meldt dat het aan een oplossing werkt. De oorzaak van de geluidsproblemen is te zoeken bij de pop-up-melding van het inkomend bericht. Wanneer je rechtstreeks vanuit de Duo-app een oproep accepteert zijn er geen problemen met het geluid. Alleen is dit wel een heel vervelende fout in de praktijk, want het is natuurlijk logisch dat gebruikers eerder geneigd zijn om een oproep te accepteren via de melding die op het scherm verschijnt.

Android 12-fouten

Deze ernstige fout in Duo is ook niet de enige die in de stabiele versie van Android 12 is geslopen. Eerder was het bijvoorbeeld ook niet langer mogelijk om het volume van je Chromecast-apparaat aan te passen met de volumeknoppen van je telefoon. Die fout moet op telefoons verholpen zijn met de januari-update voor Pixel-toestellen.

Heb jij last van deze fout van Google Duo in combinatie met een Android 12-telefoon? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

De Populairste artikelen over Android 12

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk