Google Keep lijkt eindelijk een functie te krijgen waar we al heel lang op wachten

Google Keep lijkt eindelijk een functie te krijgen waar we al heel lang op wachten

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Bijna tien jaar na de lancering van de tool werkt Google aan een nieuwe functie voor Keep waar we met smart op zitten te wachten.

Google Keep krijgt tekstopmaak!

Google Keep is zo'n goede notitie-app vanwege zijn eenvoud. Zo af en toe komt er een nieuwe functie bij zoals achtergronden voor notities en nieuwe widgets maar voor de rest wordt de app met rust gelaten. Fijn! Toch ontbreekt er een handige functie en die zit er nu aan te komen. We hebben het dan over tekstopmaak en daarmee kan je straks in Google Keep woorden of stukken tekst opmaken met de volgende opties:

  1. Dikgedrukt
  2. Schuingedrukt
  3. Onderstreept

Er komt een knop die de opties tevoorschijn haalt en een knop waarmee je de tekstopmaak kunt verwijderen. Dat ontdekte 9to5Google in versie 5.22.182.00 van Google Keep voor Android. Deze nieuwste versie van Google Keep is nog niet voor iedereen beschikbaar, en bevat ook niet altijd de tekstopmaak. Het lijkt er dus op dat Google hiervoor een schakelaar moet omdraaien voordat de functie voor Keep-gebruikers te zien is.

Tijdens het wachten op de update kun je alvast onze beste Google Keep-tips bekijken. Zie jij de tekstopmaak al wel in Google Keep? Of gebruik je een andere app voor je notities? Laat het ons weten in de reacties.

Google Keep lijkt eindelijk een functie te krijgen waar we al heel lang op wachten
De populairste Google Keep tips op Androidworld
Google Keep

Google Keep

Google Keep is de plek waar je je al gedachtenspinsels in op kunt slaan. Dat kan in de vorm van een handgeschreven notitie, een getypte notitie, een spraak ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk