Google verrast ons met weer een nieuwe functie voor Google Tasks

Google verrast ons met weer een nieuwe functie voor Google Tasks

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Procrastineren is één van de nieuwe mogelijkheden voor Google Tasks-gebruikers en Google heeft nog meer voor hen in petto. Dit kan je binnenkort verwachten.

Google Tasks krijgt veel aandacht

Google Tasks krijgt de laatste tijd veel aandacht van Google. Zo kan je nu je belangrijkste taken als favoriet te markeren, en einddatums instellen voor terugkerende taken. Daarnaast gaat Google Tasks een belangrijkere rol spelen op het gebied van herinneringen in Android. De volgende nieuwe functie staat inmiddels ook al klaar. Google kondigt namelijk de mogelijkheid om taken te kunnen printen aan op zijn blog.

Denk aan het milieu en print dit bericht of de bijlage(n) alleen als dit noodzakelijk is.

De planeet

De printfunctie werkt voor taken in Google Tasks en in Google Chat en zal te zijn zijn bij een taak in het zijmenu van Google Agenda, Google Documenten, Google Spreadsheets, Google Presentaties of Gmail. Je tikt op het menu met de drie puntjes om in de lijst de printfunctie te vinden. Je kan ook een toetsencombinatie gebruiken:

  • Chrome OS en Windows: Ctrl + p
  • Mac: ⌘ + p
Google verrast ons met weer een nieuwe functie voor Google Tasks

Google laat overigens niet weten hoe een geprinte taak eruit zal zien en of zaken als notities, vervaldatums, vakjes en meer ook zichtbaar zullen zijn. Aangezien de functie op de redactie niet zichtbaar is, kunnen we dit nog niet controleren.

De nieuwe functie wordt geleidelijk voor Google Tasks-gebruikers beschikbaar gesteld. Het kan 15 dagen duren voordat ze voor alle Google Workspace-, G Suite Basis- en zakelijke Workspace-klanten te gebruiken is. Heb jij een printer en ben je blij met deze functie voor Google Tasks? Laat het ons weten in de reacties.

Google verrast ons met weer een nieuwe functie voor Google Tasks

Heb jij nog een printer in huis?

Google Tasks is een app waarin je je taken kunt bijhouden en tevens integratie heeft met Gmail en Google Agenda zodat je op meerdere plekken je todo-lijstje kunt bij ..

Apps

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk