Messenger krijgt nieuwe thema's en functie om snel te antwoorden

Messenger krijgt nieuwe thema's en functie om snel te antwoorden

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Facebook Messenger werkt nu met drie nieuwe thema's en er is een nieuwe manier om te antwoorden wanneer je een foto of video toegestuurd krijgt. De thema's zijn alvast zichtbaar in de app, maar de nieuwe 'Quick reply'-balk nog niet.

Quick Reply in Messenger

In Messenger kan je straks sneller antwoorden op berichten van vrienden die media bevatten. Wanneer je een filmpje of foto opent om hem met het volledig scherm te bekijken, vind je straks de nieuwe 'Quick reply'-balk. Je kan zo meteen je antwoord typen en verzenden zonder eerst terug naar het gesprek te keren, dat maakt Facebook bekend.

Je kan als snel antwoord ook meteen een foto terugsturen, en dat werkt aan de hand van het camera-icoontje linksonder. Verder veeg je naar boven om alsnog terug naar het gesprek te gaan. De functie zal deel gaan uitmaken van de volgende update van Messenger, maar die is op dit moment nog niet beschikbaar op onze telefoons.

Messenger krijgt nieuwe thema's en functie om snel te antwoorden

Nieuwe thema's

Daarnaast introduceert dit nieuwe thema's die je aan gesprekken kan toevoegen. Je krijgt dan nieuwe kleuren te zien en een aangepaste emoji. Het gaat om thema's over de Fast & Furious-reeks, zangeres Olivia Rodrigo en haar nieuwe album en een oceaanthema. Op 8 juni was het namelijk de Wereld Oceanen Dag van de Verenigde Naties. De thema's zijn u terug te vinden in de app.

Messenger krijgt nieuwe thema's en functie om snel te antwoorden

De drie nieuwe thema's naast elkaar

In de Verenigde Staten integreert Facebook ook een manier om te betalen via Messenger aan de hand van QR-codes. Die functie is in Europa nog niet beschikbaar. Wat denk jij van de nieuwe thema's, en zie jij de Quick Reply-balk al? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Messenger: gratis sms'en en videobellen

Messenger: gratis sms'en en videobellen

Facebook Messenger is de, zoals de naam al doet vermoeden, een messengerapplicatie van Facebook die het mogelijk maakt berichten naar andere gebruikers te versturen. ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk