'Twitter werkt aan betalend abonnement, dit weten we al'

'Twitter werkt aan betalend abonnement, dit weten we al'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Twitter werkt aan een nieuw abonnement dat geavanceerde functies moet mogelijk maken. Je kan zo het plaatsen van ene tweet ongedaan maken, app-thema's gebruiken of tweets bewaren zodat je ze laten makkelijk terugvindt. 'Twitter Blue' zou de naam van de betalende formule zijn.

Twitter Blue-abonnement

Niet alleen zijn er geruchten over Facebook dat werkt aan een betalende formule, maar ook bij Twitter hebben ze dergelijke plannen. 'Twitter Blue' moet een abonnement worden voor wie de sociale media-app veel gebruikt. Er zijn aanwijzingen van Blue gevonden in de code van de app, en dat door de bekende revers-engineering-experte Jane Machun Wong.

In een tweet doet ze alvast aankomende functies van het abonnement uit de doeken. Het zal bijvoorbeeld mogelijk zijn om meteen na het tweeten nog snel het plaatsen tegen te houden. Verder zijn er speciale thema's in de app voor abonnees en er is ook een bladwijzerfunctie. Daarin kan je interessante tweets bewaren en ze zelf indelen in mappen. Dat is erg handig, maar sommige al bestaande apps zoals Pocket en Keep doen dat al jarenlang gratis.

- Lees verder onder de tweet -

2,5 euro per maand?

Toch wil Twitter nog meer meerwaarde creëren voor wie maandelijks gaat betalen, maar wat we precies mogen verwachten is niet bekend. Wel weten we dat er verschillende niveaus van het abonnement komen die elk een andere prijs meekrijgen. Het abonnement zou vanaf 3 dollar per maand beschikbaar zijn, dat is omgerekend 2,46 euro. Zou jij betalen voor Twitter of andere sociale media-apps? Waarom wel of niet? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Twitter

Twitter

Dit is de officiële Twitterapplicatie van het bekende sociale netwerk. Je kunt korte berichtjes de wereld insturen of personen een privéberichtje sturen. ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk