AW Poll: 20% vindt beste aankondiging van Google vernieuwde Home-app

AW Poll: 20% vindt beste aankondiging van Google vernieuwde Home-app

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Google had een drukke week, het begon allemaal met Nest-aankondigingen, gevolgd door de hele Pixel-line-up en zelfs een restyle van de Google Home-app. Die laatste is populair: uit onze poll blijkt dat 20 procent de vernieuwde Home-app de beste aankondiging vindt.

Home-app

We vroegen naar aanleiding van de Google-aankondigingen deze week welke producten jullie het meest interessant vinden. De vernieuwde Home-app is zeer populair met 20 procent van de stemmen, evenals de Google Pixel 7 Pro: ook die kan rekenen op de steun van een kwart van de lezers. De gewone Google Pixel 7 kan op veel minder stemmen rekenen: daar kiezen maar 7 procent van de mensen voor.

De Pixel-producten die geen telefoons zijn, die zien ook sommige lezers wel zitten. We noemen een Google Pixel Watch met 9 procent van de stemmen, de tablet met 12 procent van de stemmen en in het algemeen het feit dat er Pixel-producten naar Nederland komen: 16 procent. Mespaul is blij: “ Misschien het belangrijkste feit: eindelijk levering in Nederland door Google.” Nobody zit meer te wachten op de Pixel-tablet. Nobody: “Eigenlijk niks, wel blij met de pixel tablet omdat Google eindelijk weer aandacht gaat besteden aan tablets.”

AW Poll: 20% vindt beste aankondiging van Google vernieuwde Home-app

Geen enkel product

Nest Wifi Pro is met 1 procent minder interessant, Nest Doorbell (bedraad) doet het beter met 5 procent. Sommige lezers vinden geen enkele aankondiging leuk of interessant: 10 procent zit op geen enkele van de Google-producten te wachten. Het was natuurlijk wel een wat late poll deze week omdat de laatste aankondigingen van Google pas donderdagmiddag plaatsvonden. Aan de reacties te lezen zijn de meeste mensen toch niet erg enthousiast.

hvl62: Als ik eerlijk ben, had ik liever "niets" ingevuld maar dat kon niet. Ik vind het allemaal wat magertjes en alleen iets meer van hetzelfde. Ben wel benieuwd naar de tablet maar al mijn tablets (nexussen) liggen gebricked bij de vuilstort. Ik snap dat dit geen eerlijke vergelijking is maar ik ben wel voorzichtig. Ben wel blij dat eindelijk de pixels ook officieel in NL te koop zijn.

Matige reacties dus op Google, maar die Home-app, dat is wel een uitblinker, samen met de Pixel 7 Pro. We zijn benieuwd hoe die straks bevalt. Tot volgende week, wanneer we weer een nieuwe poll delen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk