AW Poll: ben je van plan dit jaar een nieuwe telefoon te kopen?

AW Poll: ben je van plan dit jaar een nieuwe telefoon te kopen?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Een nieuw jaar is aangebroken en dan maken we altijd de balans op. Gaan we gezonder leven? Meer sporten? Een nieuwe telefoon kopen? Op de laatste vragen hoeven we op de redactie niet lang na te denken. Wij zijn ook benieuwd of jullie in 2023 een nieuwe telefoon gaan kopen. Tijd voor een nieuwe AW Poll!

Tijd voor een nieuwe telefoon

In de weken voor oud en nieuw hebben we mooie toplijstjes voor jullie gemaakt. We publiceerden de drie beste budgetsmartphones, drie beste midrange-toestellen en de drie beste high-end-telefoons van 2022. Onze persoonlijke favorieten kun je bekijken in het Editor's Choice-artikel.

Nog veel meer koopadviezen vind je in onze koopgids met onder andere een lijst met beste compacte smartphones en overzichten met beste smartphones per merk.

In januari is het vooral tijd om vooruit te kijken. Wat gaat de toekomst ons in smartphoneland brengen en waar kunnen we in 2023 naar uitkijken? In deze helderziende vooruitblik bespreken we het.

AW Poll

Er zijn ontzettend veel goede smartphones en er komen nog heel veel goede smartphones bij dit jaar. Genoeg om naar uit te kijken dus. Wij zijn benieuwd of jullie van plan zijn om dit jaar een nieuwe telefoon te kopen. Geef je mening door te stemmen in onze poll en verduidelijk je stem in de reacties onder dit artikel

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk