AW Poll: een derde van de lezers vond Galaxy Unpacked tegenvallen

AW Poll: een derde van de lezers vond Galaxy Unpacked tegenvallen

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Samsung presenteerde deze week vol bombarie een flinke line-up aan nieuwe producten, maar een derde van de Androidworld-lezers liet het koud. 32 procent geeft aan dat ze de gepresenteerde producten vinden Stegenvallen.

Samsung Galaxy Watch 5

Het product dat bij onze lezers het meest in de smaak viel, dat was niet eens een smartphone. Het was de Samsung Galaxy Watch 5. Maar liefst 42 procent koos op de vraag: ‘Wat is volgens jou de beste aankondiging van het Galaxy Unpacked-evenement?’ voor de Samsung Galaxy Watch 5. Nog preciezer is vooral de Pro-variant populair: 27 procent vond die het meest interessant, terwijl 15 procent meer onder de indruk was van de standaard variant.

Rik.S heeft hem zelfs al: “Gisteren de watch 5 pro besteld. Vandaag binnen gekregen. Top! Werkt super en instellen ging ook super easy. Nog ff wennen dat er geen draaibezzle op zit maar komt vast goed.” EricNL snapt die keuze wat beter: “De Galaxy Watch 5 Pro is interessant maar heeft te weinig echt zinvolle toevoegingen ten opzichte van de Watch 4 Classic. Grotere batterij? Ik gooi hem 's nachts toch op de lader.” Ja maar, dan kan hij je slaap toch onmogelijk bijhouden, EricNL?

AW Poll: een derde van de lezers vond Galaxy Unpacked tegenvallen

AW Poll

De nieuwe oordopjes Galaxy Buds 2 Pro en Samsung Galaxy Z Fold 4 konden beide rekenen op 10 procent van de stemmen, met tot slot een zeer magere 7 procent van de stemmen voor Samsung Galaxy Z Flip 4. We zijn natuurlijk wel benieuwd waarom de toestellen zo impopulair zijn. Is er te weinig vernieuwing? Komen er te veel toestellen tegelijk uit? Zijn ze te duur? Of was het minder spannend omdat er al veel was gelekt?

aeijsink was duidelijk niet onder de indruk van de nieuwe telefoons. “Samsung kan zich beter op zijn A serie gaan richten. Met de andere producten scoor je niet echt tegenwoordig. Misschien is een smartphone met een 1 inch camerasensor een betere richting.” Waarschijnlijk mag je dan wel diep in de buidel tasten, merkt cookie1397 op.

Hopelijk zien we binnenkort weer aankondigingen waarvan we wel en masse enthousiast worden. In ieder geval kun je hier op Androidworld de komende tijd meer lezen over de nieuwe gadgets van Samsung. En je kunt ook volgende week weer een nieuwe AW Poll lezen. Wel meedoen hè?

Community

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk