AW Poll: Hoe stop je je telefoon in je broekzak?

AW Poll: Hoe stop je je telefoon in je broekzak?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Smartphones worden steeds groter. Dat kan je helaas niet van elke broekzak zeggen. Duikt meteen de volgende vraag op: "Hoe stop jij je telefoon eigenlijk in je broekzak?"

Help, mijn broekzak is te klein

Hoe modieus is onze Androidworld-lezer? Dat weten we niet. We weten wel dat vrouwen over het algemeen kleinere broekzakken hebben, dan de mannen. Wellicht denkt de mode-ontwerper dat vrouwen niet met grote smartphones rondlopen of daar dan een tas voor gebruiken. Persoonlijk had ik liever grotere broekzakken gezien. Dan rijst er nog de hamvraag "Hoe stop jij je telefoon eigenlijk in je broekzak?" Met de 'goede kant' naar boven, dus de oplaadpoort naar beneden? Of ondersteboven? De oplaadpoort is dan naar boven gericht. Tijd voor een nieuwe AW Poll!

AW Poll

Hoe berg je je telefoon eigenlijk op in je broekzak? Dat is wat we willen ontdekken in onze nieuwe AW Poll van vandaag. Dus laat het ons weten door te stemmen in deze AW Poll laat een reactie achter in de reacties.

Tips over smartphonebescherming

AW Poll: Hoe stop je je telefoon in je broekzak?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk